DjKaan kullanıcısının son içeriği

1. DjKaan

Alinik Honda arka sinyal bar

Kazasiz surusler , canta takildiktan sonra sokmek zorunda kaldigim sinyalleri icin buldugum bir parca elinde olan satmak isteyen varmidir ... ilgilenen herkeze tesekkurler ... Parca arka sinyal bar olarak geciyor ama yeni modellerde yok heralde , 2003 2006 arasi honda shadow sabre modelinde...
  2. DjKaan

Alinik Honda arka sinyal bar

Kazasiz surusler , canta takildiktan sonra sokmek zorunda kaldigim sinyalleri icin buldugum bir parca elinde olan satmak isteyen varmidir ... ilgilenen herkeze tesekkurler ... Parca arka sinyal bar olarak geciyor ama yeni modellerde yok heralde , 2003 2006 arasi honda shadow sabre modelinde...
  3. DjKaan

Egzoz icin yorumlarinizi bekliyorum , Honda Shadow '08

Herkeze kazasiz belasiz surusler , trafik canavarlarindan hepimizi korusun .... Yaz geldi sayilir sunun surasinda ,3. sezona girdik 2008 honda shadow um ile fakat hala fabrika cikisi egzozu degistirmek bir turlu nasip olmadi , maddi imkanlarda buna dahil tabii , birde el yapimi veya markami...
  4. DjKaan

Kask hakkinda yardim lutfen ...

Herkeze kazasiz , belasiz surusler .... Ben yurt disindan bir kask almak istiyorum ama bulundugum sehirde bu kask modelini deneme sansim da yok , sorun sudur arkadaslar butun kask modellerinin olculeri standartmidir acaba , yani ben kullandigim kaskin ayni olcudekini alsam buyuk kucuk sorunum...

Yeni mesajlar