Disturbed4 kullanıcısının son içeriği

1. D

Regal Raptor'daki Boş Kısım

Herkese merhaba. Regal Raptor'un motor bloğu çevresi boş ve kötü duruyor. Orayı nasıl kapatabilirim? Aklıma sadece büyük bir hava filtresi koymak geliyor, ama yeterli değil. Mantıklı eklemeler yaparak orayı kapatmam lazım. Boş kısmı görmeniz için:
  2. D

Regal Raptor'u V2 Silindir Yapmak

Merhabalar. Bu videonun başında gördüğünüz gibi Regal Raptor Daytona 350 sıralı silindir. Ama bitmiş hali V silindir. Bunu ben yaptırmak istesem ne kadar tutar?
  3. D

Regal Raptor Daytona ve Spyder Boyut Farkı

Herkese merhaba, cycle-ergo isimli bir site var bilirsiniz. Orada bu iki modeli karşılaştırdım ve spyder oldukça küçük çıktı ve videosunu çekip YouTube'a yükledim. Sorum bu iki modeli gerçekte görenlere; bu boyut farkı gerçek mi? Yoksa siteye spyder fotoğrafı küçük olarak mı yüklenmiş? 183 boyum...
  4. D

Aprilia RS 125 2T Egzoz

Herkese iyi akşamlar. Bu motora merak sarmaya başladım. Hiç sesini gerçekte duyan var mı? Biraz tarif edebilir misiniz? Videolarda tiz ve biraz rahatsız eden bir ses var ama gerçekte eminim daha hoştur. Ayrıca rölantide takır tukur teneke sesleri geliyor :D egzozdan mıdır bilmiyorum. 2 zamanlı...
  5. D

A2 Ehliyet İle 600f

Öncelikle selamlar, Abimden bana kalan cbr600f'i yaklaşık 4 aydır alışma amaçlı vaktim oldukça sokaklarda ve caddede kullanıyorum. Şu an ekipmanlarım tam ve a2 ehliyetim var (yaş 19). Yanlış anlaşılmak istemem apaçi diye tabir ettiğiniz kişilerden değilim, nereye kadar sürecek olursam olayım tam...

Yeni mesajlar