dısan" kullanıcısının son içeriği

1. dısan"

r1 ile cbr 1000

merhaba arkadaşlar, ben geçen gün cbr 1000 ve r1 in fiyatlarına baktım ancak aralarındaki fiyat karkının fazla olduğunu gördüm bunun nedenini bana açıklarsanız sevinirim cbr 1000:27,000ytl r1:35,000ytl
  2. dısan"

air brush lı kasklar

merhaba arkadaşlar izmir de nereden air brushlı kask bulabilirim.bunun gibi bir kask arıyorum.böyle üzerinde resimler olsun.
  3. dısan"

aprilia mı yamaha mı

siz bir seçim yapsanız hangisini seçerdiniz aprilia rsv 1000 mi yoksa yamaha r1 mi
  4. dısan"

cbr 125 ile ilgili bir prolemim var

arkadaşlar benim boyum 1.90 ve sizin yorumlarınızı okudum.o yüzden bana bisiklet gibi geleceğini düşünüyorum.sizce ne yapmalıyım.yeni bir motor bakmaya başlamalımıyım.sizin önerebileceğiniz başka bir motor var mı
  5. dısan"

motosiklet ekipmanı

arkadaşlar yeni başlayacağım için hangi kaskı tulumu ceketi alacağıma karar veremedim.sizce hangi markadan almalıyım.fiyatı ne kadar uygun olursa benim için o kadar iyi olur
  6. dısan"

cbr 125&rs 125 arasında karar veremedim

merhaba arkadaşlar, ben motorsiklet kullanaya yei başlayacağı.ama honda cbr 125 ile aprilia rs 125 arasında karar veremedim.sizce hangisini almalıyım?
  7. dısan"

cbr 125&rs 125 arasında karar veremedim

merhaba arkadaşlar, ben motorsiklet kullanaya yei başlayacağı.ama honda cb 125 ile aprilia rs 125 arasında karar veremedim.sizce hangisini almalıyım?