Didem17 kullanıcısının son içeriği

1. Didem17

Kask konusunda yardım eder misiniz???

Merhaba herkese...Cbr 250 kullanıyorum.Bugün kask almak için İstanbul'dayım.Şirinevler'de motoplus motomax gibi mağazaları gezdim.Hangi kaskı alacağım konusunda çok kararsızım.Size iki sorum olacak: 1-Şirinevler dışında gitmemi önereceğiniz bir yer var mı?(Hasanpaşa diye bir yer de duymuştum?)...
  2. Didem17

ACİL YARDIM!! Arai chaser-shoei nxr- bell daytona mı?

Merhaba herkese...Cbr 250 kullanıyorum.Bugün kask almak için İstanbul'dayım.Şirinevler'de motoplus motomax gibi mağazaları gezdim.Hangi kaskı alacağım konusunda çok kararsızım.Size iki sorum olacak: 1-Şirinevler dışında gitmemi önereceğiniz bir yer var mı?(Hasanpaşa diye bir yer de duymuştum?)...
  3. Didem17

Muhabbet kuşuma motor parçalarından isim ?? :)

Yaklaşık bir ay önce erkek bir muhabbet kuşu aldım ve aldığımdan beri ona isim düşünüyorum.Maviş,çapkın,boncuk gibi klasik isimleri hiç sevmiyorum.Grenaj,honda gibi çok farklı isimler düşündüm,tipine bakın zaten ilginç bi duruşu filan var böyle kuşa böyle isimler olur yani :)) Ama...
  4. Didem17

Bayan CBR 250 kullanıcısı...

Merhabalar... Babam motor sevdalısı ve birsürü motor değiştirdi şimdiye dek...Haliyle küçüklüğümden beri motor tepesindeyim ama hep artçı olarak :) Benim de hayalim çalışmaya başladığımda kendime motor almaktı.Geçen yıl iş hayatına atıldım ehliyetlerimi aldım filan...Şimdi sıra geldi...

Yeni mesajlar