dhn kullanıcısının son içeriği

1. D

ŞOK mağazalarında Aksiyon kamera

Arkadaşlar sabah ŞOK mağazasında gördüm aksiyon kamera ( çin ) 129,90 aparatları ile beraber , uygun fiyatlı bir şey arayan baksın.
  2. D

Beklenen karşılaşma Yuki Spitzer vs Honda CBR250 :)

Apaçiler Çinliyle kıyas olmaz diyerek hemen atlamasın lütfen sayenizde Honda aldı fiyatları uçurdu sizde Dik dur Uzun adam biz eğiliriz diyorsunuz :) bu sadece Denk geldi ikisini yan yana çekelim dedik , Arasıra forumda karşılaştırmalar oluyor ama yanyana böyle resimler yok bu sebeple umarım...
  3. D

250 cc Çin liye 300 cc motor takvitesi

Arkadaşlar merhaba; bilgili arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum. ANCAK belirttigim gibi "Bilgili arkadaşlardan"...... lütfen konu dışı alakasız cevaplar yazmayın. Abuk sabuk o paraya sunu al bunu al otekini al vs. Gibi. .. Ekimde 250 cc SS tarzı Çinli motor aldım kasa vs. Çok güzel olduğu...
  4. D

Yuki spitzer 250 cc problemleri ve genel bakım hk.

Merhabalar Arkadaşlar Yaklaşık 1,5 ay önce YUki spitzer aldım , başlangıç motoru olarak kullanıyorum motor bilgim sıfırdı hem ucuz hem az sorunlu hemde fazla hızlı olmayan bir makine olduğu için seçtim ( KK ye 4 ay erteleme +12 taksit çok makul geldi :) ) ancak bu aralar makineden garip sesler...

Yeni mesajlar