destinyrider kullanıcısının son içeriği

1. D

Kaza sonrası karşı taraf kaçtı ne yapabilirim?

Yüzü tam belli değil yarısı çıkmış ama verdiği numaradaki Whatsapp eşgali 1-1 gördüğüm şahıs :)
  2. D

Hocam direk kaza anına dair benim motorun hasarını ele alan video şahsın motoru şahsın plakası yüzünün bir kısmı kaskının eldiveninin koruyucu ekipmanının olmadığına dair delil niteliğinde belge mevcut.
  3. D

Yok hocam yalan beyanda bulunmak bana ters ben hakkımı istiyorum motorun arkasını pestile çevirdi gitti adam. Ha bide ceza alır mı kask koruyucu ekipman eldiven gibi unsurları yoktu çarpan şahsın.. Ehliyeti olduğunu bile düşünmüyorum.
  4. D

Hocam allah korudu çizik bile yok bende ekipmanım tamdı motor hasar aldı sadece.
  5. D

Hocam 1-2 gün şahsı arayıp görüşmeye çalıştım engellemiş beni heryerden mesajlarada bakmıyor yarın gidip en yakın karakoldan sikayetçi olacağım ben vurduğu zaman tutanak tutaklım veya hasarı öde git dedim ilerde buluşalım dedi trafik sıkıştı numara verdi gidiş o gidiş daha ulaşamadım şahsa şimdi...
  6. D

Hocam görünmeyen bi yerde kamera varsa yalan beyanda bulunduğum için ben ceza alabilirim ama?
  7. D

Hayır bende bişey yok.
  8. D

D100'de oldu olay maps'ten baktım kamera görünmüyor ortalıklarda benim kazadan hemen sonra videom mevcut şahıs numarasını verip gitti sadece.
  9. D

Arkadaşlar selamlar. Bugün bi kazaya karıştım sağ şeritte iken yol daraldığı solumda araç olduğu için aniden durmam gerekti arkadan gelen şahıs bana vurup motoru altımdan uçurdu trafik sıkışık olduğu için numarasını verip ilerde buluşalım dedi. Bende şahıs orada iken plakasını verdiği zararı...
  10. D

Egzoz tüpü yamulması sorun yaratır mı?

Ya benimde başta çok kafama takılmadı bi yapay zekaya sorayım dedim odacıklar elyaf falan var diyince çekişten düşer vs vs. Bi ton kuruntu yaptım. :D Valla hocam bende başta kedi şeyini görmüş hesabındaydım yapay zeka işkillendirdi beni çekişten düşer içindeki zımbırtılar birbirine değer...
  11. D

Egzoz tüpü yamulması sorun yaratır mı?

Selamın aleyküm. Arkadaşlar koruma demiri egzoz kazanına doğru baskı yaptığı için içine doğru göçme oldu bu bir sıkıntı yaratır mı? Motor 2025 Forza 250 Fotoğraf ekliyorum;
  12. D

AGV K6S Lastik contası kopuk mu?

Selamlar dostlar. Kaskı yeni sipariş ettim mototaş'dan bugün kutusunu açtım fakat conta lastiği kopuk kesik gibi bu normal mi yoksa ayıplı ürün müdür?
  13. D

AGV K6S VS K7?

Selamlar. 1 Hafta önce K6S siparişi verdim henüz kargoda. Bugün AGV'nin sitesinde dolaşırken K7 modelininde olduğunu fiyat olarakta aynı olduğunu gördüm haliyle içime kurt düştü K7 dahamı iyi kazık mı yedim psikolojisine girdim. 2 Kask arasında ağırlık ve güneş vizörü farkı varmış K6S daha hafif...
  14. D

AGV K6S Alınır mı?

Şuan S beden axxis eagle kullanıyorum direk alsam sorun yaşatır mı ki? S beden AGV'yi 1752749667 Şuan S beden axxis eagle kullanıyorum direk alsam sorun yaşatır mı ki? S beden AGV'yi
  15. D

AGV K6S Alınır mı?

Selamlar. 25 Bin TL Bütçem var AGV K6S almayı düşünüyorum benim için görünüştem ziyade koruma önemli. Bu fiyat bandına daha iyi bi seçenek var mı yoksa AGV'yi alıp geçeyim mi?

Yeni mesajlar