Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm.
Arkadaşlar koruma demiri egzoz kazanına doğru baskı yaptığı için içine doğru göçme oldu bu bir sıkıntı yaratır mı? Motor 2025 Forza 250 Fotoğraf ekliyorum;
Selamlar. 1 Hafta önce K6S siparişi verdim henüz kargoda. Bugün AGV'nin sitesinde dolaşırken K7 modelininde olduğunu fiyat olarakta aynı olduğunu gördüm haliyle içime kurt düştü K7 dahamı iyi kazık mı yedim psikolojisine girdim. 2 Kask arasında ağırlık ve güneş vizörü farkı varmış K6S daha hafif...
Şuan S beden axxis eagle kullanıyorum direk alsam sorun yaşatır mı ki? S beden AGV'yi
1752749667
Şuan S beden axxis eagle kullanıyorum direk alsam sorun yaşatır mı ki? S beden AGV'yi
Selamlar. 25 Bin TL Bütçem var AGV K6S almayı düşünüyorum benim için görünüştem ziyade koruma önemli. Bu fiyat bandına daha iyi bi seçenek var mı yoksa AGV'yi alıp geçeyim mi?
Arkadaşlar selamlar. PCX 125 motorumun aynala kapaklarını karbon kaplatmak istiyorum. Fakat Instagram'da bu işi yapan çoğu sayfa fahiş fiyatlara yapıyor. Bu işin maliyetinin ne kadar olduğunu bilmiyorum ama bana çok geliyor açıkçası 2 ayna kapağı kaplamaya 1000 TL gibi bi rakam vermek. İstanbul...
Arkadaşlar yakın zamanda arkadaşım kaza yaşadı köşeyi dönerken yol kaygan olduğu için arka lastik HSTC olmasına ragmen sardı ve motor kaydı sağ tarafa doğru yatıp yaklaşık 1 metre sürüklendi motoru kaldırdıktan sonra moturun gidonunda hafif sağa doğru kayma oldu bunu nasıl düzeltebiliriz? Daha...
Arkadaşlar bir arkadaşıma kafa grenajı lazım fakat bu parçayı orijinal olarak internetten bulamadım komple orijinal grenaj setinin piyasası nedir acaba? Serviste aşağı yukarı ne kadar ister?
Selamlar. Dio motosikletimin koruma demirleri soyuldu ve sürtmeden kaynaklı boya kalkmaları oldu estetik olarak bakınca kötü göründüğü için sprey boya ile boyamaya karar verdim. Araştırmalarıma göre sanırım akrilik bir sprey boya kullanmam gerekiyor. Size sorum şu ki;
Polisan düz renkler...
Merhaba bu motoru almayı düşünüyorum kullanan varsa 2023-2024 model için kroniği vs. Varsa aydınlatabilir mi? İkinci eli sıkıntı çıkarır mı bu motorun? Sıfır planlıyorum ama ikinci eller ile sıfır arası fiyat farkı uçurum gibi bişey.
Merhabalar. Stock olarak gelen aynalar katlanabilir mi? Biraz çevirmeyi denedim fakat içe doğru gelmedi zorlamak istemedim. Katlanamıyorsa katlamak için extra önerebileceğiniz bi apart var mı? Teşekkürler.
Merhaba karşı tarafın %100 kusurlu olduğu kazaya karıştım PCX 2024 motorsikletimde olan aksesusar ufak tefek koruma demiri egzoz kapağı grenaj çatlak çizikleri vs sigortadan değişmesini istesem satarken bi sıkıntı yaşar mıyım değer kaybı gibisinden vesaire? Yoksa çok ufak çatlak çizik boya...
Arkadaşlar merhaba. Bugün yolda giderken motorların gittiği emniyet şeridi tarzı yerden motorlarla beraber giderken bi araç hafif motorların gittiği en sağ emniyet şeridi tarzı yere girdiği için sürtmemek adına fren yaptım durduktan sonra arkadaki motorlu pat diye bana çarptı olay sonrası 2...
Günaydın motorcu dostlar. 700km de PCX 125 aldım durmuş trafikte 2 araba arasında giderken veyahut lane splitting yaparken dar yerlerde aynam arabaların aynasına vuruyor. Motosikletin geçiş payını ayarlayabiliyorum fakat bi türlü ayna geçiş mesafemi ayarlayamıyorum. 0 motorda aynamın heryeri...