Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sabah 7 gibi çıksam karanlığa kalmadan varırım diye düşünüyorum. Tek kaygım, büyük araçlar bile beni sollayacak hızımın düşüklüğünden dolayı. Emniyet şeridinden mi gitmeliyim acaba?
Bir de arka dişliyi küçültmeye değer mi sabit 100 le gidebilsem devir sonu görmeden bir sorunum olmayacak.
Merhaba, bu motorla İstanbul'dan Kastamonu'ya gitmeyi planlıyorum. Motoru yormamak adına 80km/h sabit hızla gitsem d100 de sorun olur mu yoksa hız düşük mü kalır? Ve ücretli yolu mu önerirsiniz ücretsizi mi?
20km daha sürüp geldim son 10dk sında ses kaydını da aldığım tak tak tak sesler gelmeye başladı korkudan eve geldim hemen :d
Ve 10km sürdükten sonra boşa alıp durunca devir 800 lerde geziyordu stop edip tekrar çalıştırınca da 1000-1300 arası dalgalandı sonradan düzeldi bu normal mi?
Hayır...
Düşük devirdeyken veya rölantideyken traktör gibi sesi kalın geliyor son 1 ayda olmaya başladı. 2 tane ustaya götürdüm biri normal motor sesi dedi, ki değil önceden böyle değildi, diğeri ise motoru indirmemiz lazım bunun parçası pahalı olur 15 bin tl'yi bulur dedi. Motosikletin gidişinde hiç bir...