dequel35 kullanıcısının son içeriği

1. D

Motor Kazası acil

Selamun Aleykum İlk motor kazamı bu sabah 8 gibi işe giderken yaptım. Sag elde bas parmakta kücük bir yara bide sağ ayagım diz altında çatlak var önceki gün polis cevirme yaptı kask yoktu evraklar tamdı bir daha kasksız görürsem ceza yazarım deyince bu sabah kaskla gideyim dedim ve iykide...
  2. D

Ehliyet Masrafı

Selamun aleykum kolay gelsin bugun a2 direksiyon sınavı kazandım çok şükür bundan sonra tam tamına ehliyetin çıkması icin nerelere ve ne kadar gidecek ilk ehliyetim bu arada saygılar
  3. D

Motor stop ediyor

[/url][/IMG] SELAMUN ALEYKUM . DAHA ACEMIYIM ILK MOTORUM MOTORAN TORRO ARKADASLAR MOTOR 0 SUAN 20 kmde BIRKACGUN ONCE CIKLE ORTA KONMDAYDI HEP VE KONTAGI ACIP ELEKTRIKLI MARŞA 2 3 SANIE BASILI TUTUNCA CALISIODU MAKINE SIMDI MILLET CIKLE KAPALI KALSIN DEDI SINDI ACIK KALMASINA GEREK YOKMUS...
  4. D

Biri yardim edebilirmi

Iyi aksamlar bu hafta ici motor alicam 100 luk cub. Daha acemi aayilirim. Aklima birsey geldi diyelim gaz takili kaldi diyelim debriajli motorda durdurulurda cub yani yari otomatikte motoru nasil durdurabiliriz bilen cevab yazabilirse cok iyi olur tesekkurler
  5. D

Selamun Aleykum

[/url][/IMG] Selamun Aleykum arkadaslar yeni uyeyim adim huseyin 18 yasindayim izmir torbalida oturuyorum. motorsiklete yeni basladim tutkudan daha cok ihtiyactan dolayi cok hiz yapsinda istemiyorum yani 2 kisi rampalarda sorunsuz cikarsada iyi olur yolda birakmasin mahcupta etmesin yani bugun...

Yeni mesajlar