Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar 150 cc commuter bir motorsiklet kullanıcısıyım motorumun emsallerinde arka amasörleri gazlı yani amasörün yanında bir tüp var bu ne işe yarar benimkinden farkı nedir bende gazlı amasör taktırabilirmiyim ?
ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR ARAŞTIRIYORUM ÇOK FAZLA BÜTCEM YOK İSTEDİĞİM FİYATA İSTEDİĞİM ŞEKİLDE BİR MONT BULDUM 4 MEVSİM VE KORUMALARININ CE KORUMALI OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR SİZCE ALMALIMIYIM BKNZ ...
Arkadaşlar 150 cc commuter bir motorsikletim var dün 300 km kadar bir yol yaptım vardığım yerde direksiyonumu kitledim ve kontak kilidinin üzerindeki kapağı kapattım sabah aynı yerde motoru o şekilde yıkadım sildim fakat kontak kapağını açamadım anahtarın arkasıyla açılıyor fakat ne yapsam...
Arkadaslar bu konuyu ikinci kez açıyorum 100 -200 tl arası bir mont alıcam biliyorum o fiyata fazla kalite alamam ama elimden gelen o altımda ki makine de zaten 150 cc bişey bana yetecektir ama hangi markanın hangi modeli bu fiyatlarda iyidir bilmiyorum bide tekstil olursa iyi olur şimdiden...
Arkadaşlar benim 1400 km de 2.el Aldığım Bisan Tornado FKT150 Makralı Bir Motorsikletim Var Motoru Şehir İçinde Kullanıyorum Yaşadığım şehirin trafik Sorunu Yok Yani Fazla Dur kalk Yapmıyorum Geçenlerde Depomu Silme Doldurdum (Depom 12litre)ve kilometreyi 0 ladım Şuan Çeyrek Depo Benzinim Kalmış...
Arkadaşlar yeni 100cc den 150 cc vitesliye geçiş yapdım 2 ayda 1700 km yapmışım 500 kmde yağ değiştirdim 2000 km de tekrar servise götürücem fakat ön tekerden ses geliyodu gıcırtı gibi döndükce ön freni sıktığımda ses kesiliyor bende ön dsikden geldiği kanatına vardım varmıdır buna bir çözüm
Arkadaşlar öncellikle cidden bu konuda bilgisi olan beni yönlendirebilecekler ilgilensinler ..
Geçenlerde güzel ve kaliteli siyah gözlüklü 150 tl değerinde bir kask aldım biliyorum çok daha iyileri var fakat param ona yetti yinede güvenli olduğunu düşünüyorum çok araştırdım neyse şimdide...
Arkadaslar bu gün hevesle sipariş vermiş oldum monero marka performance üçgen egzozum elime geçti fakat girişi yani motor kısmına giricek yerin ağzı uyuyor fakat boru kaynakla bükülmesi gerekiyormuş bükersem kararıcak napabilirim motorum 150 cc bisan tornada fkt
Millet önceden belirteyim yok taktırma milletin kafasını şişirme apaçimisin dicekler çıkıp gitsinn herkesin zevki kendine .. Arkadaşlar öncelikle fazla bağırmasını istemiyorum tatlı tatlı ötsün motora zarar vermesin yakıtı fazla etkilemesin tipi güzel olsun (shark performans düşünmüyorum) bütçem...
Arkadasımda100 cc Mondial Süperboy var Ön yayları aldık arkayı hiç ellemedik lakalara çok sert girio motor çok sallanıyo acaba ön yayları takıp amortisör lerden kessek fark edermii ??
Arkadaşlar motorsikletime mavi xenon far taktırmayı düşünüyorum motorum bisan fkt150 herhangi bir sıkıntı olurmu kullananlar yardımcı olabilirmi ortalama fiyatlar nedir ve tavsiye edilen bir marka varmıdır ?:silent:
Merhaba motorsiklet tutkunu abilerim kardeşlerim ;
6 Ay önce kadar ilk defa motorsiklete 100 cc yarı otomatik (cup) ile başladım fakat biraz tecrübe kazanınca vitesli motora geçiş yapma daha büyük bir motor kullanma isteği oluştu Haliyle dayanamayıp Bisan Tornado FKT 150 adlı marka da bir...
Arkadaşlar Motorum Çelik 100lük Cup Korna Rölesiyle Devir Kesici Yaptırmayı Düşünüyorum Acaba motorumda Herhangi Bir Sıkıntı Yaşarmıyım herhangi bir parçasına zarar Gelirmi Veya Yakıtta Artış olurmu Bilen Arkadaşlar Yardımcı Olursa Sevinirim
İyi Akşamlar Motorsever abilerim kardeşlerim
Bende 100 lük Cup var ve motor henüz 2 haftalık kendim biraz modifiye tutkunuyum görünüş olarak motara sticker vb şeyler yaptım fakat Egzozumun hafif sesisinin kalınlaşmasını toklaşmasını istiyorum abart olmasını istemiyorum motora yakışcak şekilde...
İyi akşamlar millet bende 100 lük Çelik Cup var motorumun orjinal stickerlarını çıkartıp yerine kendi tasarladığım stickerı yapıştırmak istiyorum fakat bu stickerı nasıl yaptırırım motorumun boyutuna göre hiçbir fikrim yok yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum şimdiden teşekkürler
Not ...