denizz1 'in en son etkinliği

• denizz1
    denizz1 , Yaz sıcakları Hk. başlıklı konuya cevap yazdı.
    Geçen sene Ağustosun ortasında 45 derecede 200km yolculuk yapmıştım motorla,nasıl güneş çarptıysa döndüğümde 4 gün kendime gelemedim...
  • denizz1
    denizz1 , 125-150 cc arası scooter başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hintliler o bütçede fena değildir Dash 125 Jupiter 125 NTorq SR 125 Herhangi bir çinliden çok daha iyilerdir.Ben Jupiter almaya...
  • denizz1
    denizz1 , Scooter Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    100k’ya kadar aklıma gelenler RayZR Activa Dio Jupiter 125 SR 125 Fiddle IV Yukarı yazdıklarımın neredeyse hepsini 100 bin lira...
  • denizz1
    Sesin çözümü basit disk değişecek,totalde 25-30k km d250 ve d400 kullandım.D250 de basıma geldi 500.kmde bu ses yapmaya...
  • denizz1
    denizz1 Jupiter 125 konusundaki sampsonte mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    apriliacı olarak bilinen ben bile eşşek niyetine kullanacağım bi motosiklet alsaydım ki almayı düşünüyorum jupiter alırdım
  • denizz1
    denizz1 , Jupiter 125 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Benimde aklımda SR125 vardı aslında hatta bir tane 4k km'de 24 model bulmuştum,65bin tlydi satılmamış olsaydı onu alacaktım ama satılmış...
  • denizz1
    denizz1 , Moto Sohbet forumunda Jupiter 125 başlıklı bir konu başlattı.
    Merhabalar,motorlarımın hepsini araba alacağım için sattım ama şehiriçinde terlik niyetine Jupiter 125 alayım diyorum,ancak montaj...
  • denizz1
    denizz1 , ruh eşimle tanıştım başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hayırlı olsun epey güzel bi motor bence de benimde gönlümde bu motor var ama artık ihtiyaçlar bir arabayı şart haline getiriyor.

Yeni mesajlar