Deniz Alp kullanıcısının son içeriği

1. D

YAMAHA YZF ELEKTRIK SORUNU ACIL YARDIM LUTFEN

S.A HERKESE ARKADASLAR KONTAGI CEVIRINCE ELEKTRIK GELMIYO ARKA STOP LAMBASI YANIYO AMA ON TAKIMA ELEKTRIK GELMIYO MOTORU CALISTIRAMIYORUM BILGISI OLAN VARSA YARDIM EDERSEN COK SEVINIRIM:silent::silent::silent:
  2. D

MONT HAKKINDA

HERKESE SELAMLAR ARKADASLAR BANA COK ACIL KULLANMADIGINIZ YIRTIK PIRTIK KESIK KORUMALI BIR MONT LAZIM SADECE ICINDEKI KORUMALARI ALMAM LAZIM TEK OLARAK BULAMADIM EGER ELINIZDE VARSA ÇÖPE ATMAYI DUSUNUYOSANIZ ATMAYIN BANA VERIRSENIZ COK MÜTEŞEKKİR OLURUM ISTANBUL AVRUPA YAKASI HERHANGI BI...
  3. D

dolandırılmamak adına bı yardım edermısınız ?

S.A herkese cumleten ıyı geceler bılgısı olan veya goruslerını benımle paylasabılecek kısıler yardım edersenız cok sevınırım yarın lınkını paylasacagım motoru kısmetse almayı dusunuyorum ama yamahalardan anlamam bıraz fıkır verebılırmısınız ...
  4. D

Merhabalar HYOSUNG GT 250 R Hakkında Yardım

Oncelıkle herkese sımdıden vereceklerı bılgıler ıcın tesekkur ederım GT 250 R motorumu bır ustaya gostermek ıstıyorum grenajları sallanıyo sıkılastırması saglamlastırması ıcın ama hyosungdan anlayan usta bulmak zor Istanbul Avrupa yakasında tanıdıgınız ıyı usta varmı (Durust) ?