demirteker kullanıcısının son içeriği

1. D

Suclu olup da kabullenmeyen insan

Az once yasadigim olay: normalde ise motorla gidiyorum ancak bugun yagisli oldugu icin arabayla gittim.Eve donus yolunda giderken donecegim sokaktan tek yon olmasina ragmen ters seritten mavi renkli bir scooter(mavi-yesil kaskli) cikti. ters serit olmasina ragmen o kadar hizli geliyordu ki...
  2. D

arka lastiğimdeki fitil hakkında

3 hafta önce Bozcaada turumdan dönerken 3 aylık cillop gibi diablo II arka lastiğime çivi girdi. Haliye lastik patladı ve en yakın lastikçiden dış yama (fitil) yaptılar. Şimdi yine uzun yola çıkacağım, 1600 km ege turuna dayanır mı dersiniz arka lastiğim? yoksa değiştirmem gerekir mi?
  3. D

Motor freni sırasında gelen ses

Merhaba arkadaşlar, 2012 model cbr 250r sürücüsüyüm. motorum 12.500km'de, motor freni yaptığım zaman, ön taraftan "kıssss" diye bir ses geliyor. daha çok 2.viteste giderken 1 e attığımda gerçekleşiyor. Sesi yalnızca sürüş esnasında duyabildiğim için, tam olarak nereden geldiğini öğrenebilme...
  4. D

Zincir bakımı-paslanma sorunu

Arkadaşlar merhaba, honda cbr 250 sürücüsüyüm, genel olarak çok memnunun. ancak şöyle bir problemim var, zincir bakımı olayını kafaya takmış durumdayım. yani öyle böyle değil akşamları yatmadan kafama takılıyor, aa keşke bir tur daha yağlasaydım diyorum. ama sakınılan göze çöp batar misali...

Yeni mesajlar