demirarch kullanıcısının son içeriği

1. demirarch

Kafeye Giderken Motoru Nasıl Güvenceye Alıyorsunuz?

OXFORD DİSK Kilidi kullanıyorum , 14mm kalın demirli versiyon + gidon kilidi + takip cihazı henüz çalınmadı :)
  2. demirarch

Yola mazot döküldüğü için düştüm

benim lastiklerim michelin zaten , malesef faydası yok
  3. demirarch

Yola mazot döküldüğü için düştüm

Haramidere -Esenyurt bağlantı yolunda dün sabah 06.00 sularında yola dökülen mazot sebebiyle kaydım ve düştüm , sağolsun yakınımdaki sürücü dikkatliymiş hemen durabildi yoksa çok kötü olabilirdi benim için.... kendi hatam olsa bu kadar üzülmezdim ama nazara geldik diyelim , sağlığım iyi çok...
  4. demirarch

shoei kask beden problemi

çok önemli fakat bir o kadar da bilinçsizlik olan bir konu. Kaskı satan insanlar bile kalıp bilgisi veremiyorlar , markaların kalıplarına göre yönlendirme yapamıyorlar.Dene eğer rahat etmiyorsan kesinlikle iade et..... Kask almaya gittiğimde , ilk soru , motorunuz modeli nedir ? ( maddi durumu...
  5. demirarch

İstanbul'a Motosiklet Getirmek için Güvenilir Nakliye Tavsiyesi?

ben antalyadan aldım motorumu , istanbula bindim geldim , sabah expertiz - noter vs , öğlen 1 gibi çıktım yola , küyahya'da otelde uyku , ertesi gün öğlen istanbul , operasyon haftasonu tamamlandı , taşıma için 18 bin tl fiyat vermişlerdi ,
  6. demirarch

Ducati nasıl bu kadar süper güç oldu

adamlar çalışıyor , yapıyor. ben çok beğeniyorum , umarım birgün multi v2 olur
  7. demirarch

Trafik denetimlerinin son zamanlarda çok artırılması

Merhaba , algıda seçicilik de olabilir belki bilemiyorum , sizinde yorumunuzu almak istedim . Son zamanlarda trafik denetimlerinin çok arttığını gözlemliyorum , bunu sizde fark ettiniz mi ? Evet yapılsın ama denetimlerde GBT kontrolü değil , sadece evrak - eksik kontrolü yapılması biraz rahatsız...
  8. demirarch

motosikletin 1 lastiği = arabanın 4 lastiği fiyatı

artık bıktım motosiklet kullananların yolunmasından. evde birde aracımız var , eşim kullanır. Bridgestone marka 4 mevsim 4 adet lastik 1.350 tl ye aldım. kullandığım NC 750 integra nın sadece ön lastiği(michelin pilot power4) 1.300 tl (montaj dahil değil) , eyvallah araç kullanıcısı daha çok...
  9. demirarch

Honda Debriyaj Balatasından 8.500 TL İstedi....

Selamlar , Geçen gün sabah işe giderken bir arıza yaşadım. NC 750 İntegra kullanıyorum , sürüş halinde yaklaşık 40-50 km hızda giderken motor bir anda gücü kesti , kontak açık vaziyette , vites 3 'de takılı kaldı, Yağ ışığı ve motor arıza ışığı birlikte yandı .... Şanslıydım arkamdan gelen...
  10. demirarch

Bu Kulaklığı Deneyen Oldu Mu?

Selam arkadaşlar İntercom almak istiyorum , ama malum fiyatlar uçtu ,bütçe pek yeterli değil , şöyle bir ürün gördüm ,mini bluethooth kulaklık fiyat 25 tl , aranızda kaskla birlikte kullanan var mı ? https://resmim.net/f/TA8e2U.jpg
  11. demirarch

MOTO YIKAMA FİYATLARI

Geçen hafta x-max 250 motosikletimi yıkatmak istedim , Bakırköy'de bir yere uğradım , bana söylenen fiyat 25 TL , ben : "nasıl olur , otomobille aynı fiyat olması mantıklı mı ? " Yıkama : "Abi bizde böyle , zincir olsa yağlardık , senin koltuğa nemlendirici bakım losyonu sürüyoruz" dedi...
  12. demirarch

İSPARK ŞİRİNEVLER 'İN Artık Motosiklet Almaması .....

Evet , dün aksam itibarı ile gerçekleşen hadise , dün sabah katlı kapalı otoparktan cbr 600rr gidon kilidi kırılarak çalınmış , sahibi ben çıkarken ordaydı kısa sohbet ettim , disk kilidi falan yok , sadece gidon kilidi varmış , geçmiş olsun dedim yapacak bişey yok. Bence arkadasımız hatalı ...
  13. demirarch

HONDA X-ADV Gelmiş ......

Evet gelmiş , gittim gördüm , çok beğendim , hemen 2 renk sipariş verdim .... demeyi çok isterdim ama malesef 52 bin TL fiyatcık bu işe engel oldu , Merak edenlere ; - NC serisi ile aynı motor , - dct var - koltuk altı bagaj var bir kask alıyor , - tel jant , orta sehpa , cam...