Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cümleten selamunaleyküm.. Muayenem bitmek üzere ve motorumda komple egzoz sistemi var.. acaba bu sorun olacak mı? vede diğer aksesuarlar kısmında orjinalliği bozduğu gerekçesiyle sorun çıkarırlar mı? bilgisi olan arkadaşlar varsa yaorumlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler
SelamunAleyküm arkadaşlar.. Mt09 limitör iptali için yardımcı olabiliriz..irtibat numarası için msj atabilirsiniz.. referans için linkteki videoyu izleyebilirsiniz.. video trabzon vakfıkebir sahil yolunda kendimizce kaydedilmiştir.. teşekkürler saygılar
https://www.youtube.com/watch?v=qx9wghBgn3A
S.a öncelikle herkese hayırlı günler dilerim.. sayın abi ve kardeşlerim bir konu hakkında bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.. Bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun kalacam .s ilgilendiğim 2004 cbr 1000rr marka bir motosiklet var ve bu motosiklet hakkında internette pek aydınlatıcı...
Arkadaşlar 2 motor var kararsız kaldım tecrübe ve bilgilerinize danışmak istedim. 2 makinede orjinal 14binde. zx10r lastiklerine kadar fabrika çıkışlı r1 ise ekstra olarak komple boğazdan akropovic egzoz sistemli..yürür ve motor kısmında herhangi bir problem olmadığını varsayarsak sizce hangisi...
öncelikle herkese selamlar arkadaşlar.. aranıza yeni katılan bi üyeyim ve 9 sene mazisi olan bir motosiklet kullanıcısıym. sizlerin tecrübe ve bilgilerinize içten güvenerek bi konu danışmak istiyorum.. cvp yazaıp bilgi ve yorumlarını paylaşan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.. maddi gücüm 12...