Deltaeagle kullanıcısının son içeriği

1. D

Satılık Burgman 200 ABS 2015 Model

Herkese merhabalar, Suzuki Burgman 200'ümü otomobil alacağım için satıyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-tertemiz-suzuki-burgman-200-abs-li-321571755/detay/
  2. D

Bakım sonrası motorun değişen karakteristiği

Merhabalar arkadaşlar, Suzuki Bugman 200 kullanıcısıyım, Geçen hafta sonu motorumun 4000 KM bakımını yaptırdım. 4000 Bakımında varyatör ve baskı balata da söküldü. Buraya kadar her şey normal, ancak motor bakımdan çıkıp, kullanmaya başladıktan sonra motorun daha zor hareket ettiğini...
  3. D

Yağ sızıntısı mı yoksa fazla yağı atma mı? Scooter içerir

Selamlar Arkadaşlar, Su soğutmalı Suzuki Burgman 200 sahibiyim. Henüz 2000 KM'de. İlk bakımı 1000 KM'de yapıldı. Bugün toplu gezimiz vardı, bende boş bulduğumca motoru biraz sıkıştırdım ve hız yaptım. Ardından motoru park ettikten sonra aşağıda resmini eklediğim (motor yağı haznesi) bölümden...
  4. D

J. Costa varyatör

Selamlar, Bir aksilik çıkmaz ise Nisan başı gibi 2016 Burgman 200 ABS almayı planlıyorum. Bunun üzerine motorun orjinal varyatörünü J. Costa performans varyatörü ile değiştirmek istiyorum. Kullanıcıların ve fikir sahibi olanların yorumlarını okumak isterim. Size göre eksileri ya da artıları nedir?
  5. D

Satılık Honda MSX

Selam arkadaşlar, Yeni motor alacağım için MSX'imi satılığa çıkartmak zorunda kaldım. Güzel severek, özenerek kullandığım bir motordur. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-honda-msx-125-224534254/detay/
  6. D

Sizce bunlardan kurtulabilir miyim?

Selamlar arkadaşlar, Bugün motorumu yıkattım, yıkayan kişi motorun üstüne sanırım jant temizliğinde kullanılan kimyasaldan sıkmış, motor yıkanıp kuruduktan sonra fark ettim ki, motorda aşağıda resmini eklediğim bölümlerde lekeler oluşmuş. Sizce bunu gidermenin bir yolu var mıdır?
  7. D

Yunanistan'a motor ile gidiş

Selamlar arkadaşlar, Bayram tatili her ne kadar kısa da olsa, bunu kâr bilerek, 2 günlük bir Yunanistan seferi düzenlemek istiyorum. Ancak şu ana kadar yurt dışına hiç araç ile çıkmadığım için prosedürleri pek bilmiyorum. Bildiklerim ve hazır olanlar ; -Geçerliliği bulunan Shengen vizem var...

Yeni mesajlar