deliemin kullanıcısının son içeriği

1. deliemin

Sıfır Gibi 2007 Transalp 650

2007 model 2. Sahibinden orjinal 19500 km'de ben aldim, şuanda 25 bin km'de kazasiz belasız boyasız Turkiyedeki en temiz transalplerdendir. Daha yeni muayenesi yapılmış çantalı koruma demirli vs.. lastikler aldigimda 3 ay once sıfır takilmış Tek kuruş masrafsız dosta gönül rahatlığı ile gidecek...
  2. deliemin

Çok Temiz, Orjinal 2008 1000RR ...

Marka: Honda CBR 1000RR Model: 2008 KM: 8000 Renk: Siyah - Beyaz Fiyat: 23.250 TL Şehir: İstanbul İletişim Bilgileri: 0532 470 73 91 Açıklama: Motosiklet modeline ve emsallerine göre gerçekten çok temiz ve orjinal... Geçen sene yazın ilk sahibinden 24 bin TL'ye kuzenim aldı...
  3. deliemin

Satılık Sıfır Kask X-LITE X-802 Touch (White 19)

Beğenerek Siyah Beyaz 1000RR'ım için aldığım ve hiç kullanmadığım X-LITE X-802 model kaskımı satıyorum ... Çok özel bir kasktır sedefli beyaz renkli. Ekstıra olarak siyah camı var orjinalide duruyor. Şuan mototaldaki fiyatı 419 Euro ve yok bulamassınız. M yada L ölçülerinde üzerinde...
  4. deliemin

Motorumu Satıyorum...2008 1000RR Fenerbahçe Limited Edition

İlan Linki Ikinci el Honda CBR 1000 RR motorsiklet 22.000 TL İlan No: 46367917
  5. deliemin

2011'deki Yeni İmajım... Helmet Mohawk :))

Uzun zamandır aklımda olan ve geçtiğimiz hafta Ebay'den sipariş ettiğimiz ve adı Helmet Mohawk diye geçen punk'cı tüyümüz elimize ulaştı :) ebaydeki yardımlarından dolayı Güçlü Atamer kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum Mohawkın en güzel gideceği kaskın Shoei X Spirit Norick modeli...
  6. deliemin

Honda CBR 1000RR için Tylor Made Egsoz...

Mototaşta 1850 TL'ye Satılan 2008 - 2010 model arası Honda CBR 1000RR için olan Orjinal USA Amerikan malı olan Tylor Made Egsozumu satıyorum ... Egsozu alacak olan kişiye montaj konusunda yardımcı olurum her türlü... Fiyat : 850 TL İletişim: 0532 470 73 91
  7. deliemin

Ve İşte İlk Profesyonel Videomuz Artık Hazır :))

Yönetmen : Buğra Akpınar Kamera&Kurgu&Senaryo : Buğra Akpınar Yönetmen Asistanı : Kaan Becer Oyuncular : Emin Atar - Murat Engin Basın-Medya Sponsorları : Motor-On ve Tuning Türkiye Yardımcı Sponsorlar : İstanbul Garaj ve V-Max Tuning İnteraktif Sponsorlar : Modifiye Suç Değil Yaşam Tarzı, Motor...
  8. deliemin

The Longest Day of My Life

Yönetmenliğini Buğra Akpınar'ın yaptığı Türkiye'nin düşük bütçeli ilk ve tek senaryolu motosiklet videosunu yapmaktayız.Çekimler 2 gündür tüm hızıyla sürüyor.Çekimlerinin 21 saatte tamamlanması düşünülen kısa metrajlı video klip,profesyonele yakın ekipmanlar aracılığıyla çekilmektedir. 1...
  9. deliemin

DeliEmin, 1000RR ve Viraj Resitali ;)

Bugun hava çok güzeldi 23 nisan tatilinide değerlendirip Akfırat taraflarında viraj yaptım biraz ve paylaşmak istedim ... Yol biraz tozlu ve mıcırlıydı ama asfalt çok güzeldi... Saygılar Sevgiler dostlarım...
  10. deliemin

Temiz ve Orjinal 2006 Honda CBR 1000RR

Kendi motorum ... Kesinlikle boya kaza ve değişeni yoktur... Orjinal 14500 km dedir... Herhangi bir Honda servisinden tüm servis ve bakım kayıtlarını inceliyebilirsiniz... Ekstra olarak Yoshimura RS-5 Egsoz KN Air Filter ve Orjinal 1000RR Puik renkli cam var... Fiyatı : 17.000 YTL GSM...
  11. deliemin

Satılık Revit Pulse deri pantolon

52 beden olan Revit pulse marka , Henüz 2 kere giydiğim sıfır ayarındaki deri pantolonumu kullanmadığımdan dolayı satıyorum şuan sıfırının değeri 790 ytl diye biliyorum 390 ytl fiyat biçtim ama genede uyguna bırakıcam gsm: 0532 470 73 91
  12. deliemin

Super Stock 1000 cc A Şampiyonu Yunus ERÇELİK (Foto)

Polemik olucak ama söylemeden geçemiyecem .... Gözlemlediğim kadarı ile Yunus TMF kupasınıda rahat alırdı ama aroma takımının ikili taktiği yani burağın yunusun önünü kesip tolgaya zaman kazandırması dışında :) Yunus gerçekten çok güzel ve zevkli bir yarış çıkardı .. ben izlerken büyük...
  13. deliemin

Huzurlarınızda SBSY Team :)

işde bizim team :) Tn_clIvLLbI
  14. deliemin

Motorumu Satıyorum 2006 siyah R1 kusursuz

Marka: Yamaha Model:R1 Renk:Siyah KM:16000 Detay: motorumun üzerindeki mevcut aksesuarlar yoshimura treoval egzoz, K&N hava ve yağ filtresi, İridyum bujiler, Harries Slikon Elcikler, Zero Gravity renkli cam, Orjinal yamaha koruma takozu ve sehba aparatı üstündeki lastikler michelin plot power...
  15. deliemin

full+full türkiyede tek 2004 1000 rr

motorumu 8000km de bir arkadaşımdan aldım şuan 16000 km oldu Kazasız, Masrafsız dolu dolu bir makina. Sıfır Metzeler M3 Sportec Lastikler, Leo Vince performans egzoz, K&N Hava Filtresi, İridyum Bujiler, Zero Gravity ön cam, Çelik Fren hortumları, Haris Silikon Elcikler, Koruma Takozları, Karbon...

Yeni mesajlar