degisik kullanıcısının son içeriği

1. degisik

Uzun Zamandır

Merhabalar iyi forumlar. Uzun zamanlardır bugünün düşünceleri ve hayalleriyle kendimi avutuyordum ancak sonunda motorlu iki tekerime bende kavuştum.19 yaşında garip bir üniversite öğrencisiyimdir,neyse konumuz bu değil,2 yıldır hayalini kurduğum motosiklet sevdasına 2 gün önce son verip ikinci...
  2. degisik

Trajikomik Hikayem

Merhaba,iyi forumlar :) Uzun zamandır motosiklet hayallerimin,inşallah gerçeğe dönüşmesine az bir zaman kala babam memlekette uzun zamandır yatmakta olan trafikten çekilmiş bir motosiklet olduğunu buna bakmaya gideceğini söylemişti 1-2 ay kadar önce... Bugün babama gelen telefonla babam...
  3. degisik

İmitasyon Deri Alpinestars mı? Bilinmedik marka tekstil mi?

Arkadaşlar arada kaldım imitasyon korumaları iyi deri bir alpinestars mı alayım yoksa bilinmedik marka (200-250 liralık) tekstil mont mu almak daha sağlıklı karar olur? (Bütçemden dolayı bunları alabilirim,montsuz gezmek istemiyorum) ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir...
  4. degisik

Türk Motovlog ve Motosiklet Kanalları Tam Liste

İyi forumlar, Türk Motovlog ve Motosiklet Kanalları Tam Liste(Eklemeyi unuttuğum varsa yorumlarda belirtirseniz sevinirim); Altın Elbiseli Adam Kemal Tuğrul Sümer Bol Macera OwlCruiser B. O. B. Turkishrider Berenari Dişli Lasti MOTO KEŞİF Dıral Dede MotorcuMuhabbeti Yolcudur Abbas tuğrul...
  5. degisik

Türk Motovlog ve Motosiklet Kanalları Tam Lisete

(Başlıkta hata olduğundan yöneticiler bu konuyu silerse sevinirim) İyi forumlar, Türk Motovlog ve Motosiklet YouTube Kanalları Tam Liste(Eklemeyi unuttuğum varsa yorumlarda belirtirseniz sevinirim); Altın Elbiseli Adam Kemal Tuğrul Sümer Bol Macera OwlCruiser B. O. B. Turkishrider Berenari...
  6. degisik

Şort-Terlik-Hayabusa

Merhabalar sadece yazmak istedim,yaklaşık 20 dakika önce mahallemde oturan bir kişi ile eşi üstlerinde şort,t shirt,terlik ve altlarında hayabusa ile geçti gittiler.İnsanların hayatı artık bu kadar mı ucuz altlarındaki motor 1300 cc 2.5(+-) saniiyede 100 km ye çıkıyor yanlışlıkla gazı açsa...
  7. degisik

İş Bulamıyorum

Merhabalar deneyimli forum üyelerine sorum olacak yazlık bir bölgede oturuyorum(Balıkesir-Burhaniye-Ören) yazın çalışmak için birsürü yere başvurdum ancak hepsinden olumsuz cevap aldım (Otel,cafe vs.) Başuvuru yaparken nasıl bir yol izlemeyelim,şimdiden teşekkürler.
  8. degisik

Kask Aldım Ama

Merhabalar internetten Lazer LZ6 kask siparişini vermiştim kaskı şimdi deneme fırsatım oldu yanaklarımı hafif sıkıyor kafamın tepesinide tam kavrıyor bu şekilde mi olmalı yoksa birazdaha bol mu olmalı şimdiden teşekkürler
  9. degisik

Kask Bedeni

Merhabalar bugün birkaç motosiklet mağazasında kask denedim beden kafa çevrem 56 cm XS tam oturuyor kafamı sağa sola çevirirken kafamla eşzamanlı hareket ediyor (Small bedenler kafamı çevirmeye başladıktan biraz sonra hareket etmeye başlıyordu ancak Lazer LZ6 Kask bulamadığımdan deneme şansım...
  10. degisik

Koruma Ekipmanları

İyi forumlar,yakın zamanda motor alacağımdan ekipmanlarımı yavaş yavaş toplama kararı aldım bu linklerdeki ürünler sizce nasıldır çok fazla bütçem yok henüz yavaş yavaş toplamaya başlamak istiyorum ( 150-250 cc bir chopper alacağım scooter tecrübem var) KASK...
  11. degisik

Maşa Uzatma Hakkında

Merhabalar aranızda yeni sayılırım,pek çok sayfa taradım ancak bu konu ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım.Motorun maşasını bu şekilde uzatmak istiyorum ancak detaylı bir bilgiye sahip değilim motorun maşasını bu şekilde nasıl uzatabilirim?(Eğim,ağırlık merkezi vs. durumları hakkında yorum...

Yeni mesajlar