Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekranda 1.9 yazıyor tüketime.
Sakin olurunda kullanıyorum. Trip 350 km oldu benzin ışığı yandı yakıt aldım. 6.8 litre.
Net olarak 100 km de 1.9 yaktım. Bazen 80 90 kmh çıktığım oldu otobanda. 150 km ye yakın şehir içi kullandım. 90 lara çıkmasam büyük ihtimal 1.8 1.7 yakardı motor. Yakıt...
diom vardı şimdi 2024 pcx e geçtim. Ön abs arka kampana.
Bilenlere şunu sormak istiyorum. Bugün motora alışmak için bi fren denemesi yaptım 2 freni kombine olarak sıktım arka frene biraz daha fazla bastım. Arka teker kaydı hafiften.
Genel olarak dio nun frenlerinden kimse memnun değil ama ben...
Şehir içi Dio ile gezerken yüksek cc li motorlar görünce acıyorum sürenlere. dur kalklarda vites atıyorlar geçmiyor felan. Eminim 10 kişiden 7 si havası için sürüyor.
Scoter sürüyorum. Alışkanlık kazanıp. Sol 3 parmağım arka frende. Sağ 2 parmağım süreki manetin üzerinde seyahet ediyorum. Özellikle şehir içlerinde. Otoyollarda çevremde araç yoksa. Manet üzerinden çekiyorum ellerimi. Sakin sürmeme rağmen bu sayede ciddi manada olaylara karşı tepkimin...
Scoyco k 26 dizlik kullanıyorum dizi komple kaplıyor içinde kalın bir kumaşta var. Diz kapaklarım hiç üşümüyor. Koruma olarak almıştım.rüzgarı kesmesi ekstrası oldu
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Ama scoter bambaşka birşey gerçekten. Trafikte vitesli motor sürenlere üzülüyorum. Görünüş olarak gerçekten güzeller. Hızlılar. Ama eksileri scoterden çok daha fazla bence. 125 pcx var 2024 yetmediğini düşündüğüm vakit cc yükselteceğim. Ama scoter...
Abi scotere geçebilirsin. Scoter lerde ciddi anlamda rüzgardan korunuyorsun. Birde ben dizlik kullanmaya başladım koruma için. Onunda faydası oluyor rüzgar için . Hemde güvenlik önlemi almış olursun.
4 tekerli arabaya güvenmeyen ben. 2 tekerli motora hayatta güvenmem. önümden millet yatırır kaldırır motoru. Ee ne oldu şimdi diyip arkasından limiti zorlamadan viraji alırım. Viraj sonuna doğru gazı açarım yavaşça. Limiti 70 se virajın 50 ile dönüp güvenli dönerim. En azından güvenli döndüğümü...
Benim düşüncem şöyle zarar vardır tabi ama. Çok zararı olduğunu düşünmüyorum. Arabada hiç hissetmediğimiz küçük çukurları motosiklette çok fazla hissettiğimiz için zararı vardır diye düşünüyoruz.