Deforsmylife kullanıcısının son içeriği

1. D

Eldiven Takmayanlara Ceza Yağdı, Motorlar Bağlanmaya Başladı

ben bir günde cezanın yansımasını anlamıyorum. resmen gelir kapısı oluşturuyorlar. bir dur millete bir süre ver. yani zaten ekonomik olarak herkes çok kötü durumda. sen birden ekstra masraf çıkarıyorsun. dur bakalım bu adamın parası var mı hemen almaya? sen bir süre versene atıyorum yılbaşından...
  2. D

Trafik Polislerin Saçmalaması

Zaten yunusların çoğu tipten direkt anlıyor. Eğer işinde gücünde biriysen ve orada da yoğunluk varsa devam et diyorlar. Eğer yoğunluk yoksa da zaten tipten anladıkları için çok üstüne düşmüyorlar. Zaten bu zamana kadar durduğum neredeyse her yunus polisi çok iyi davranıyor. Hatta biri çantamı...
  3. D

Komple konunun özeti olmuş. Tebrik ederim gerçekten, çok güzel açıklamışsınız.
  4. D

Motosiklette Eldiven Takma Zorunluluğu Getirildi

Bence kesinlikle doğru bir şey. Full ekipman'a kadar da bir süre versinler örneğin bu yılbaşına kadar. Herkes maddi durumunu ayarlasın ve öyle binsin. Hayatımda 1 kere eldivensiz kullandım onda da kaza yaptım 3 aydan fazla serçe parmağım hala iyileşmedi. Ayrıca yazılanlara da katılıyorum...
  5. D

Hocam sen beni bloklasana. Gerçekten çok boş birisin. Polis o an ruhsat veya kimlik isteyebilir, buna da hakkı var. Belki motoru çalıyorum olabilir durdurup isteyebilir. Fakat benden sürmediğim aracın ehliyetini isteyemez. Yani sana %90 cevap vermemeye çalışıyorum kendin konuya girip, saçma...
  6. D

Hocam sizle galiba anlaşamıyoruz. Ben size böyle bir hakkın olmadığını anlatmaya çalıştıkça siz ne var canım yapabilir diyorsunuz. Ben size o anı farklı farklı örneklerle anlatmama rağmen maalesef anlamıyorsunuz. Farz edin ki ehliyetim yok ve o an motoru yıkamak için geri geriye çekiyorum, sizin...
  7. D

Şuradaki her kelime resmen ben malum partiliyim diye bağırıyor. Hadi kendi işine bak.
  8. D

Allah'ım kafa yapısına bak. Ortada koskoca yazılı ANAYASA var ve biri çıkıp bence sorabilir diyor. Anayasa'da yazan ve belirlenen kurallar sizin veya polisin keyfine göre bencesi sencesi olamaz. Yazılı olan bir kural var ve bunun BENCESİ olmadan herkes uymak zorunda. Uymayana da onun ölçüsünde...
  9. D

Öncelikle herkesin mesajını okudum ve alıntılayıp cevap vermem mümkün değil o yüzden genel olarak yazacağım. Bir tane de polise tapar arkadaş gelmiş, onun için de cevap vereceğim. Öncelikle, ben günlük hayatımda haklı olsam bile kusura bakmayın deyip konuyu kapatan, trafikte bir kişiyle bir...
  10. D

Merhaba, bugün yaşadığım absürt bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Bugün evimin önünde park halinde duran motorumu yıkamak için park yerinden çıkaracaktım. Tam o esnada sokaktan trafik polisi geçiyordu. Ben de geri geri motoru itecektim, itmeden önce bir benzine bakayım ne kadar var benzin...
  11. D

Honda, Elektrikli Motosiklet Çağını WN7 ile Başlatıyor

bir tek bana menzil az geldi ama gelişecek şeyler tabii. elektriklinin en iyi kozu çok güzel tork vermesi ve bu motorda da o var. tasarımını aşırı beğendim. elektrikli olmasına rağmen 217 kilo fena değerler değil bence. diğer yandan da yok yağ değiştir yok bilmem ne yap derdi de yok. fakat ben...
  12. D

Silindir piston değişen hanım kardeşimiz

direkt link'i alıp buraya yapıştırınca kendisi otomatik yapıyor.
  13. D

Silindir piston değişen hanım kardeşimiz

bu kadın ama baya motorla ilgili bir şeyler yapıyor arada bir keşfet'te önüme düşüyor: ben piston değişiminden veya nasıl yapılması gerektiğinden çok anlamıyorum ama doğruluğu yüksek olabilir. yanlış malzeme veya yanlış yöntemler yapmış olabilir ama diğer videolarına bakarak yüksek ihtimal...
  14. D

Boşa geçmeme ve vites takılması

hocam yanlış anlamışsınız. kazasız sürdüğümde zaten yapıyordu bu kronik sıkıntısı. fakat kazadan sonra 2 diş aşağıya düşürmem gerekti sürtüyor diye. baktım vites tamamen düzeldi. istediğim gibi geçiyor. fakat ondan sonra motoru yaptırdım yine 2 diş aşağıda kullanıyorum baya sıkıntısız çalışıyor...
  15. D

Boşa geçmeme ve vites takılması

cb250r bence kronik olarak böyle aynı motoru kullanıyorum bende de böyle. kazadan dolayı vites pedalını 2 tık aşağıya aldım sorun tamamen düzeldi. fakat bu sefer çok aşağıda oldu fakat vites geçişleri sıkıntısız çalışıyor.

Yeni mesajlar