Deeplord kullanıcısının son içeriği

1. D

Kağıthane'de orta parmak yapan !

Sana bir ağız dolusu küfür ederdim ama ama neyse, Ulan hırt, motosikletinin önüne depo üstüne evladını oturmuşsun sana insan gibi bunun yanlış olduğunu söyledim yanımdan parmak işareti yaparak uzaklaştın. O an eşimin yanında yaptığın o hareket sana çok pahalıya patlayacaktı. Arka tekerine az...
  2. D

Seyahat edenler için...!

Seyahat edenler için gayet güzel. Tchibo 599.95 tl Tchibo 39.95 tl
  3. D

App plaka...!

Arkadaşlar motorumun plakasını önceki sahibi APP ye çevirmiş. Bende bunu normal ölçülerine getirmek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olurmusunuz ?
  4. D

Trafik cezası ''Tecrübeli arkadaşlar''...!!!!!

Arkadaşlar selam Danışmak istediğim önemli bir konu var ve ilk kez başıma geliyor ne yapacağımı bilmediğim için bu konuda tecrübeli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. konumuz şöyle; 26 haziran 2015 yılında satışını yaptığım motosikletimin, 16.04.2015 yılında 23:17:56 da Fatih Sultan Mehmet...
  5. D

Honda hornet ...!

Arkadaşlar piyasada olsun,malum sitede olsun,hornet 600 çok az görüyorum. Genç bir arkadaşımın,eskiden hornet sahibi olduğunu bildiğimden,kendisine neden bu kadar az gördüğümü sorduğumda Hornet'in milletimiz tarafından tutulmadığını, kendisinin de satana kadar epey bir zaman sürdüğünü...
  6. D

Yüksek cc de yüksek maliyetler...!

Arkadaşlar herkesin hayali ( Bir çoğumuzun cc büyütmek. )İster scooter olsun ister motosiklet. Gel gelelim ülkemizin bulunduğu durum,buna engel oluyor. şöyle kabataslak, bulunduğum ile göre yaptığım bir hesap. Buyrun...! İstanbul 1.Kasko ( Full )Ortalama 1500 TL ( Kafamı yastığa koyduğumda...
  7. D

Yamaha D'elight amatör inceleme

Merhaba arkadaşlar! Bu gün yamahanın yeni model scooter modeli d'elight test ettim sizlerle paylaşmak istiyorum. Sabahleyin G.O.Paşa küçükköy bayiine gittim. güzel bir karşılama ve güler yüz. Scooteri incelemek istediğimi söyleyince bir beyfendi bana test dahi edebiliceğimi söyledi tabi bu...
  8. D

2 Teker dünyasına merhaba

Merhaba arkadaşlar 18 yaşlarımda başlayan bu hevesi, rahmetli babamında vetosuyla erteleye erteleye bu zamana kadar kaldı. yaş 40 :) İşin içinde birde istanbulun yoğun trafiği var tabi, bu heves artık zorunluluk gibi olmaya başladı. bakalım bizde kafamıza ve kesemize göre bişeyler bakıcaz...

Yeni mesajlar