Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bursada kurye olarak calısmaktayım dun gece ertugrul kent cıvarında ruhsat ustumden düşmüş ve motor benım ustumede degil kiralık motor yanı plaka 16 jdg 37 siyah rm marka motor bulanların ınsanıyet namına 0539 860 73 69
ne kadar yardımcı olur konu bilemem ama genede...
arkadaşlar cumartesi günü girdigim direksiyon sınavını kazandım cok heyecanlıydım ama allaha sukurler olsun 95 ile aldım 5 puan kırmalarının sebebi ise sinyal vermemiş olmammış dubaların arasından gecerken şimdi sormak istediigm su dosyamı ne zaman alabilirm ve ne zaman ehliyet elime gecer...
arkadaşlar ben can tanışma bölümüne konu acmısdım daha once kendımı tanıtmak için ekim ayında r6 alıcam boyum yetip yetmiyecegi arasında kafamda kuşkular var boy olarak 1.65 im yorumlarınızı bekliyorum yorumlarınız düşünceleriniz benim için gerçekten değerlidir
oncelikle Buyuklerımın ellerınden oper kucuklerımın yanaklarından aslına bakarsanız foruma yaklasık 1 senedir takılıyorum ama hiç üyelik almamıştım ama her akşam takip ederdim artık üye olmamın zamanının geldigini düşünüyorum ismim can 22 yaşındayım bursada oturuyorum eczacıyım...