Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba en son sahibi olduğum cbr 600f motosikletimi satalı 1 sene geçti kredilerin sıkıştırması yüzünden satmak zorunda kaldım. fakat 1 sene geçse de her gün deli gibi özlem duygusu üstüne biniyor motosikletsiz günler geçmiyor denilebilir :D 3 ay sonra askere gidicem hayırlısıyla...
Selamın aleyküm arkadaşlar.
cbr 600f 2006 model motosikletimle 3 ay öncesine kadar bir kaza geçirdim. Ve serviste hasarlı yerleri yapıldı fakat benzin göstergesi doğru göstermiyor benzin varken yok gösteriyor arada gidip geliyor yani kafasına göre takılıyor servisle baya bir üstünde durduk ama...
Arkadaşlar merhaba .
Pazar günü talihsiz bir olay yaşadık kaza geçirdim motosikletim ortalama 1 hafta servis de tamir işlemleri sürecek diyolar
o süre zarfında işe gidip gelmek için motosiklet kiralamak istiyorum beylikdüzü civarlarında önerebileceğiniz yada başka biyerler de bildiğiniz...
arkadaşlar merhaba
Motosikleti apartamana koyuyordum fakat rahatsız olanlar olduğu için dışarı koymak zorunda kaldım.
600 tl bütçem var disk kilidim brandam var 600 tl ye iyi önerebilceğiniz zincir kilit önerebilcek arkadaşlar varsa sevinirim
Merhabalar forumlarda araştırdım net bir bilgiye rastlamadım yardımcı olursanız sevinirim.
CBR 600F 2006 kulanıyorum üzerinde Mi̇cheli̇n pilot power lastikleri var fakat lastik kısmında zincir tarafında kaç hava basılacağını göremedim bilen arkadaşlar varsa siz kaç basıyorsunuz :silent:
herkeze merhaba dün çok istediğim motosiklete kavuştum cbr 600f oturuş olarak rahat fakat sağ kolumda çok ağrı oluyo gaz fren kısmı kulandığımda . biraz aşağıda geldi gidonu yükseltme şansım varmı bunlarda nasıl bi ayar yapabilirim bu sıkıntıyı çeken arkadaşlar varmı yada
genelikle haftaiçleri beylikdüzünden toplanıp tekirdağ gibi yerlere toplaşıp gidebiliriz gelebilcek arkadaşlar numaraları atsın bi whatsupp grubu kuralım beylikdüzü civarlarında böyle bi topluluk görmüyorum varsa bu civarlardan arkadaşlar iletişime geçelim