Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
600RR Orijinal Egzoz
2013 model ve sonrası için uygundur.
Fiyat 14.999 TL
Görsel eklemeyi beceremedim. Kurallara tam hakim değilim iletişim için: 0534 965 8785
2017 model üzeri için 1000RR orijinal egzoz ile takas olur.
Selamlar. PDF halinde veya herhangi bir dosya halinde Türkçe olacak şekilde son kasa 2013 model 600RR için kullanma klavuzu arıyorum. Bir türlü bulamadım.
2007-2012 kasanın Türkçesi var. 2013 kasanın İngilizcesi var.
Türkçesini bilen var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar internette baya baktım ama bulamadım. 2005 model Kawasaki zx6r zx636 motorum için hava filtresi arıyorum. Yağ ve yağ filtresini hallettim ama bir de bu yağ tapa pulu oluyormuş onu da bulamadım. Bunları nerden bulabilirim?
Selamlar. Ben motosikletli kurye olarak çalışıyorum. Mont olarak Dainese Laguna Seca D-dry modelini kullanıyorum. Bu gün 8 saat sağnak yağmur altında hiç su geçirmedi. Yağmurluk ile rahat edemiyorum bunun için %100 su geçirmez ekipmanlar tercih ediyorum.
Yeni bir pantolon almam gerekiyor...
Selamlar bu siteden https://www.motardinn.com/motorcycle-equipment/dainese-sport-guard-jacket/1315566/p?tqw=46 bu ürünü almayı düşünüyorum. Kullandığım motosiklet cbr 600f düşünceleriniz neler? Fileli olması biraz kafamı karıştırıyor ama yazın çok rahat ettirir bence. Ayrıca içerisindeki...
Merhabalar. Yeni almış olduğum CBR 600F 2006 model motorum ile alakalı birkaç sorum var.
Motoru sabah ilk çalıştırdığımda motoru yürütmeden ısınması bekliyorum. Yaklaşık 7-8 dakika da 35 dereceye geliyor. Ben 42-45 derece civarında hafiften yürümeye başlıyorum. Motoru kaç derecede hareket...
Merhabalar arkadaşlar. Honda Cbr 600f motorum için stompgrip almak istiyorum. Yani kaydırmaz yan pad. Daha önceki motosikletimde bu üründen mevcuttu. Motora tutunmayı çok kolaylaştırıyor. Ben çok memnundum. Yeni motorum için internette bulamadım. Markası fark etmez. Motorum ile uyumlu olup iş...
Motorum için full sinterli balata almak istedim ama stoklarda yok. Sana yarı sinterli verelim diyorlar. Full sinter ve yarı sinterli balataların farkı nedir?
Hangisi daha iyi frenleme yapar? Ömür konusunda sıkıntı yok gerekirse 2000 km de bitsin balatalar ama frenlerim çok iyi olsun. Yaşadığım...
Yamaha R25 sahibiyim. Balatalarımı EBC EPFA modeli ile değiştirmek istiyorum. Benim motorum için uyumlu kodu kaç oluyor? Ayrıca nereden satın alabilirim?
Merhaba arkadaşlar. 2015 model henüz 12.000 km'de R25 sahibiyim. Frenlerden memnun değilim. Motoru daha yeni aldım. Vitesli olarak ilk motorum. 20.000 km civarında scooter tecrübem var. Alabileceğim en iyi balataları almak istiyorum. Ebc'nin çift sinterli balatasını önerdiler ama ben internette...
Merhabalar. Tanidik bir bayiden 2017 R25'i 21.750'ye aldık. Pazartesi zam gelcek gelmeden guzellik yapalim sana dedi. Bir aile dostumuzdu. Motoru aldim ama kaskimyok. Kask icin ayirdigim butce max 800. Bana bu fiyata alinabilecek en kaliteli kaski onerir misiniz?