Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asfalt direkt.
Bakacağım sağolun.
Bu zaten vermiş halim ve vermeye de devam ediyorum. Teşekkürler önerileriniz için.
Önce terbiyeni takın sonra yorum yap.
Dediğim gibi bu bütçe zaten şuan alabilmek için. İleriye dönük şahsen Hayabusa gibi hayvani güçte bir motor da almak istemiyorum. Bütçe her türlü artar önemli olan beni taşıyabilmesi.
Dediğiniz eğitimleri zaten ehliyet kursları vermiyor mu? A2 almayı planlıyorum. Önerdiğiniz motor var mıdır. Aslında bütçe kısıtlı sayılabilir maksimum 70k'ya falan çıkabilirim diye düşünüyorum. Tamamen alacağım zamana da bağlı kafamda bir motoru oturtup ona göre yöneleceğim.
Sizce ilk motor Hayabusa gibi birşey mi olmalı? Çünkü açık konuşmak gerekirse motor hakkında genel olarak bir bilgim yok sizlerden öğrenmek amaçlı kayıt oldum siteye. İlla 125 cc olmasına da gerek yok ilk öğrenim için bir motor olmalı sadece.
Merhaba öncelikle kendi fiziksel özelliklerimden bahsedeyim. 187 boy 145 kiloyum ve beni taşıyabilecek bir motor istiyorum. İlk motorum olacağından fiyattan ötürü sıkıntı çıkaran motorlar çıkacak olsa da beni götürüp getirmede sorun yaşamamalı. Olduğum şehirde bayırlar çok olduğundan bayırda az...