Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Temmuz ayında elimdeki tendonlar kesildiğinden beri motor kullanamıyordum. Elim çok yüksek oranda iyileşti. Ben de yeni sezona girerken motor rektefiyeli bir şekilde tekrardan kullanmaya başlayayım istiyorum. Ama hazır silindir piston değiştirecekken biraz daha güçlü olsun istiyor...
Merhabalar. Foruma böyle bir başlık açacağım aklımın ucundan geçmezdi. Ama olunca oluyormuş.
Elimi cam kesmesi sonucu tendonları ve sinirleri kestim. Hemen acil ameliyata alındım. Doktor elinden geleni yaptı ve ameliyatın başarılı geçtiğini söyledi. Ancak elimde his kaybı olacakmış. Tendonları...
Sorun tam da başlıkta belirttiğim gibi. Bu parçayı nasıl bulurum . Yoksa içime yeni karbüratör mü kaçtı? Fotoğraftaki çember içine aldığım kısımdaki vida.
Merhabalar. Motorum 125 kt. Zincirim çok fazla uzayıp artık gerilemediği için yeni zincir değiştirdim. Dişlilerimde daha sivrileşme olmadığı için değiştirmedim.
Zinciri söktüm dişlileri kontrol ederken arka dişlinin 1 mm civarında sallandığını gördüm. Sorunun çoğunlukla saplamalarda olduğunu...
Selamlar dostlar. Daha demin motorlar dağ yollarında gezeyim dedim. Ama benzini kontrol etmeden yola çıkmışım . Yaklaşık 5 km gittikten sonra motor öksürdü tıksırdı ve en sonunda bana benzin lazım dedi ve sustu. Yedek depoya alıcaktım bi baktım ki zaten yedek depoda. Aha şimdi mıçtık dedim...
Merhabalar. Ybr 125 esd motorda gaz teli geri sarmıyor. Karbüratörün oradaki kelebek gibi olan şeyde gaz kolunu bırakınca gaz teli boşluk yapıyor. Gazı kapatmak için gaz kolunu tersi yönde çevirmek zorunda kalıyoruz. Sorun çıkmaz Japon malı dedik gittik sıfır ybr aldık . Daha 1000 km olmadan...
Sj4000 kameramın mikrofonu bozulduktan sonra yeni aksiyon kamerası arayışlarına girdim. 250 300 tl bandında aksiyon kamerası arıyordum. Bugün teknosaya gittiğimde bu ürünle karşılaştım. Duyanınız bileniniz var mı? Hazreti google da biraz aradım ancak bir bilgiye ulaşamadım. Eğer ki görüntü...
Herkese merhabalar. Bendeki sj 4000 e mikrofon girişi için jack yaptım. İlk başta sadece mono jack mevcuttu. Sonradan Kendi mikrofonunu da paralel bağladım. Her iki mikrofonu da kullanıyordum. Ancak orjinal mikrofonu bozulduğu için onu söktüm. Mono dişi jack ı devreye direk bağladım. Ancak...
Merhabalar. Motorla gece sürüşü yaparken farın aydınlatması yetersiz geliyordu. Artık gece sürüşü yaparken nereye gittiğimi göremeden Allah a sığınıp yola düşmek istemiyorum. Bende internetten sis farı sipariş ettim. Aldığım farların linki...
Merhabalar. Ekipmanlarımı yavaş yavaş yenilemeye karar verdim. 4 yıl önce ls2 ff370 kask ve prohel zeta 3004 mont aldım. Kaskımda bırakın darbeyi daha çizik bile yok. Ama montum bayağı bir eski görünüyor. Arkasında 1 tl boyunlarında L harfi şeklinde yırtık var. Bel sıkma cırtları dikişlerinden...
Merhabalar sayın forum sakinleri. Bugün çok kötü bir şey başıma geldi. Sabahtan beri anahtarımı aramadığım yer kalmadı. Lakin bulamadım. Yapacak birşey yok bende kontağa ince tornavidayı sokup kontağı kırarak çalıştırdım motoru. Şu an çay kaşığıyla bile çalışıyor. Yarın yeni kontak alacağım...
Merhabalar. Kendi kamerama external yani harici mikrofon eklemek istiyorum. Elektrikçiden dişi jak aldım. Üstüne 5 tane tırnak var bunlardan hangilerini kullanmalıyım. Kendi mikrofonunu sökmeden bunu yapmam mümkün mü? Bu da resmi.
Malum sitede gezerken gördüm. Çalıntı motor parçaları olabilir. Gaziantep çalıntı r6 varsa bu olabilir.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-r6-yedek-parca-giranaj-ihtiyaci-olan-varsa-alsin-diyorum-298577341/detay