Darobi kullanıcısının son içeriği

1. Darobi

Zincir yag seçimi

He ya ben geçen gün sayesinde tüm dişliyi ve jantı beyaza boyadım
  2. Darobi

Bajaj rodaj bakım ücreti

Adamlar 19.00 da dükkanı kapatıyorlar, benimde aklıma 18.30 gibi geldi aradım ancak açan olmadı. Randevu sabah erken saatlerde, öğrenciyim ve bu aralar biraz paraya sıkışığım, eğer 3.000 den fazla bir fiyat söylerse altın bozdurmak zorunda kalıcam
  3. Darobi

Bajaj rodaj bakım ücreti

Randevu alırken bir yandan başka bir işle uğraştığımdan fiyatı hiç sormadım (yukarıda bahsettim zaten) onlar da söylemedi, biraz aceleye geldi maalesef
  4. Darobi

Bajaj rodaj bakım ücreti

Yarın rodaj bakımına gidicem (6-7 aydır bir türlü gidememiştim sonunda randevuyu aldım) ancak fiyatı sormak aklımdan çıktığı için buraya yazayım dedim, anlık olarak kaç tl bilen var mı?
  5. Darobi

MT25 3-4-5-6 Viteslerde Gelen Uğultu

R25 bendeyken benimkindede vardı o ses daha sıfır motordan geliyordu. Klasik her motorda var o ancak bindiğim diğer motorlara göre r25 de daha fazla geliyordu 5-6 bin devirlere çıkınca geliyor o ses normaldir.
  6. Darobi

Motorumda rödajı nasıl yapmalıyım

Ns125 den önce sıfır rs200 almıştım yaklaşık 350-400 km kullandım ve aynı subap sesi baş gösterince ilk motorum olduğundan dolayı panikleyip sattım, ama dediğiniz gibi her bajaj demek yanlış olabilir
  7. Darobi

Motorumda rödajı nasıl yapmalıyım

Kanka aynı motor bende 1.5 yıldır var servis ışığı daha yeni yandı 500km de motor. Yalnız bajajlarda kronik subap sesi var 450-500 km den sonra çıkmaya başlıyor korkutmasın seni.
  8. Darobi

Kaydırmalı debriyaj

Arka lastiğin anlık kitlenmesini önlüyor, vitesli motor kullanmayı iyi biliyorsan olup olmaması çok farkettirmiyor. R25 den pulsara geçince öyle bir özelliğin olduğunu öğrendim.
  9. Darobi

125cc motor önerisi

Eski kasa ns var bende gayet memnunum gören 200 lük zannediyor zaten. Güzel bi usta bulup 200 bloğu takmak lazım tam şaka makinası olur...
  10. Darobi

Artçı Bindiğinde Motorun Arkası Titriyor

Maalesef problemi bilemiyorum hocam kusuruma bakmayın, birde aynı kilolarda başka bir artçı bulup denerseniz bence sorun motorda mı yoksa artçıda mı anlayabilirsiniz.
  11. Darobi

125cc başlangıç motor ve elipman önerisi

Sharp testine göre yorum yapmak lazım, herkes aynı koşulda kaza yapmıyor
  12. Darobi

125cc başlangıç motor ve elipman önerisi

Şu yoğurt kasesi rapid i önerip durmayın ya bende 2 sene kullandım kazaya karışmadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum
  13. Darobi

Artçı Bindiğinde Motorun Arkası Titriyor

2 kişi binileceği zaman arka lastiğe hava basıyormusunuz
  14. Darobi

R25 motordan gelen ses

Aynı sorun benim bajajda var şuan, bildiğim kadarıyla performansa bir etkisi olmuyor ama adamın kafasına çok pis takılıyor
  15. Darobi

Pulsar NS200 — 4 mevsim lastik: Hangisi gerçek kurtarıcı?

Ben dunlop sportmax ve rezalet mrf lerden sonra geçtim, benim için devrim niteliğinde oldu sizi bilemem.

Yeni mesajlar