Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adamlar 19.00 da dükkanı kapatıyorlar, benimde aklıma 18.30 gibi geldi aradım ancak açan olmadı. Randevu sabah erken saatlerde, öğrenciyim ve bu aralar biraz paraya sıkışığım, eğer 3.000 den fazla bir fiyat söylerse altın bozdurmak zorunda kalıcam
Randevu alırken bir yandan başka bir işle uğraştığımdan fiyatı hiç sormadım (yukarıda bahsettim zaten) onlar da söylemedi, biraz aceleye geldi maalesef
Yarın rodaj bakımına gidicem (6-7 aydır bir türlü gidememiştim sonunda randevuyu aldım) ancak fiyatı sormak aklımdan çıktığı için buraya yazayım dedim, anlık olarak kaç tl bilen var mı?
R25 bendeyken benimkindede vardı o ses daha sıfır motordan geliyordu. Klasik her motorda var o ancak bindiğim diğer motorlara göre r25 de daha fazla geliyordu 5-6 bin devirlere çıkınca geliyor o ses normaldir.
Ns125 den önce sıfır rs200 almıştım yaklaşık 350-400 km kullandım ve aynı subap sesi baş gösterince ilk motorum olduğundan dolayı panikleyip sattım, ama dediğiniz gibi her bajaj demek yanlış olabilir
Kanka aynı motor bende 1.5 yıldır var servis ışığı daha yeni yandı 500km de motor. Yalnız bajajlarda kronik subap sesi var 450-500 km den sonra çıkmaya başlıyor korkutmasın seni.
Arka lastiğin anlık kitlenmesini önlüyor, vitesli motor kullanmayı iyi biliyorsan olup olmaması çok farkettirmiyor. R25 den pulsara geçince öyle bir özelliğin olduğunu öğrendim.
Maalesef problemi bilemiyorum hocam kusuruma bakmayın, birde aynı kilolarda başka bir artçı bulup denerseniz bence sorun motorda mı yoksa artçıda mı anlayabilirsiniz.