Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar size zor bir soru sanırım
Ben 2.el motor alacağım bütçem kısıtlı olduğu için ç
in malı almak zorundayım
Arkadaslar keeway arn 125mi
mondial 151 rsmi ?
Hangisi hızlı gider
hangisi bir nebze daha sağlamdır
hangisi şekildir
Arkadaslar bütçem 2500 ytl civarı
Ama su motosikletler arasında kararsız kaldım yardım edermeisiniz.
Kymco agility 125
Suzuki an 125
Yamaha Cygnus RS
Lütfen yardım edin
Arkadaslar uzun cabalarım ve yardımlarınız sonucu çinli motorlarını kafamdan sildim kymco agality 125 almaya karar verdim
Ve sizleri bir daha rahatsız edeyorum
Sizde taktir edersinizki bu kymco agilitynin piyassası şu şekilde
Sıfırı 2500
2. eli
1500 1750 civarı sizin bu paraya başka bir...
Arkadaslar başlığın çok abes olduğunun farkındayım :S Fakat size bir kaç sorum olacak
Bildiğiniz üzre kymco 150lil monmdial 150 lik
acaba hangisi daha hızlı gider + hangisi yokuşta daha başarılı
Ve beni en çok düşündüren konu ise Mondialin servervsi var bizim sivasta ama kymconun olduğunu...
Arkadaslar size bir sorum olacak
Mondialmi asyamı salcanomu
ve bu markalar içinden model tavsiyelerinizi alabilirmiyim
Dip not :Arkadaslar bilginiz varsa cevap yazın hiçbiri ii değil çin motoru alma gibi gereksiz mesajlar yazmadığınız için teşekkür ederim...:wiinkk:
Arkadaslar öncelikle hepinize selamlar forumu gezdim inceledim forum gerçekten çok geniş portal kaliteli emeğine geçenlere teşekkür ederim.
Arkadaslar ben 1000-1500ytl arası scooter tipi motorsiklet istiyorum.
Motorlar hakkında hiç bir bilgim yok.Şimdi yardım edcek arkadaslar soracak kaç cc...
Arkadaslar öncelikle hepinize selamlar forumu gezdim inceledim forum gerçekten çok geniş portal kaliteli emeğine geçenlere teşekkür ederim.
Arkadaslar ben 1000-1500ytl arası scooter tipi motorsiklet istiyorum.
Motorlar hakkında hiç bir bilgim yok.Şimdi yardım edcek arkadaslar soracak kaç cc...