darkriders 'in en son etkinliği

• D
    darkriders , Tavsiye başlıklı konuya cevap yazdı.
    ne kadar titreşim engelleyici olanlar olsada dediğin gibi hocam, zararı daha çok olucak gibi. Bende vazgeçtim. 1775686855 Yine burası...
  • D
    darkriders Tavsiye konusundaki LynXMaSTeR mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    benim hornette var telefon tutucu hem de en iyilerinden nukrotech marka, daha 1 defa bile kullanmışlığım yok, güvenemiyorum o...
  • D
    Tamamdır hocam, yardımların için çok teşekkür ederim. Son sorumu soruyorum o zaman telefon tutacağı almak istiyorum ama bayiden motoru...
  • D
    darkriders Tavsiye konusundaki LynXMaSTeR mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    hepsi aynı, bazıları üzerine marka model ismi yazıyor, ben aliexpressten üzerinde 650f yazanlardan almıştım önceki motorda. interkom...
  • D
    Biraz görünüş tutkusu galiba bu dediklerim :) Katlanabilir manetler universal oluyor galiba değil mi ? Birde sizlerede bu konu üzerinden...
  • D
    darkriders Tavsiye konusundaki EmirG131 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Aynen katlanır olanlarla manet korumaya da ihtiyaç kalmıyor, kaza anında katlandıkları için kolak kolay kırılmıyorlar.
  • D
    hocam türlü türlü korumaya gerek yok, motoru devirince o korumalar çok bi işe yaramıyor açıkçası. koruma olmazsa daha dikkatli sürersin (:
  • D
    tamamdır hocam çok teşekkür ederim. 1775427565 Bilginiz varmıdır bilmiyorum ama gpkompozitteki bazı ürünler radyatör koruma egzoz koruma...
  • D
    evet böyle, bunların bi de uzunlukları ayarlanabilir, katlanabilir modelleri de var. şunun gibi. ben aliexpressten almıştım, baya ucuza...
  • D
    https://www.setmoto.com.tr/yamaha-r25-spor-manet-elc-k-y-ksek-kalite-tam-uyum-lazer-yazili-mav Bunun gibi mi hocam. Ayarlanabilir diyor.
  • D
    darkriders Tavsiye konusundaki shruikan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    aks topuzu al tak/taktır.
  • D
    Teşekkür ederim dostum, slider diye geçiyor dimi orjinal aksesuar olarak. 1775388274 Onuda sipariş edip geldiğinde taktırırım, teşekkür...
  • D
    darkriders Tavsiye konusundaki ahrirep mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Hayırlı olsun, koruma takozu taktırabilirsin.
  • D
    darkriders Tavsiye konusundaki turkerboss mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    elcik ısıtma var mı bilmiyorum r25 için ama taktırabilirsen çok iyi olur yan sanayi vardır muhtemelen tankpad elcik koruma falan da...
  • D
    darkriders , Moto Sohbet forumunda Tavsiye başlıklı bir konu başlattı.
    Bir arkadaş sürekli konu açma demişti ama, açılan konulardan devam etmek tam olarak verim sağlamıyor maalesef kusura bakmayın şimdiden...

Yeni mesajlar