darkgt kullanıcısının son içeriği

1. darkgt

otomobil kullanıcılarına sosyal mesaj fikrim hayata geçti

Temmuz ayındaki bakımlarımı yaptırmak için İzmit Honda yetkili servisine gittim. Yetkili servis Honda Haldızlar(umarım reklama girmez) Haldız'lar sadece honda otomobillerinin satışını ve servis hizmetini veriyorlardı buna motosiklet ise sonradan eklendi serviste bakımım esnasında servis müsteri...
  2. darkgt

asta nostalji 125 krem kahve arıyorumm

nostalji 125 varsa arkadaşlar temiz krem kahve rengi özelden msj atabilirsiniz
  3. darkgt

250 mct dişli'si acil yardım arkadaşlar

mondial 250 mct'em var arkadaşlar bu yaz epey bi yol yapmak istiyorum hız konusuna gelince 75 - 90 arası giderim fakat motorun devirini kısaltıp bu hızlarda rahat bir şekilde gitmek istiyorum.Yani dişliyi küçültmeyi ön ve arka dişli leri kaça kaç yapmam lazım veya sadece arka kaç diş olması...
  4. darkgt

Air-Brush yaptırmak istiyorum

arkadaşlar Air-Brush yaptırmak istiyorum motorumun deposuna bana yardımcı olabilcek biri varmı daha önce yaptırmış olan veya maliyetini bilen biri elinde sağlam resimler olan varsa bunlarıda rica etsem ekleyebilirmi! motorum mondial 250 mct değmez muhabeti yapmayalım lütfen çünkü zevk...
  5. darkgt

mondial 150 kn takas 125 zn

Marka: mondial Model: 150 kn KM: 4000 Renk: kırmızı Fiyat: takaslı Açıklama: mondial 125 zn ile takas yapmak istiyorum veya asya t1 de olabilir İl/İlçe: kocaeli İletişim: özelden msj atabilirsiniz
  6. darkgt

mondial 125 zn

arkadaşlar 125 zn hakkında yazıları okudum almak istiyorum sizce alıyım mı çünkü ben bi mondial mağduruyum bende 150 kn var onu satıp zn almak istiyorum fakat mondial diyince artık korkuyorum :pale: hep sorun :pale: 125 zn de bunları yaşarmıyım sizce şimdiden önerileriniz için sağolun arkadaşlar
  7. darkgt

smokehead egzos

arkadaşlar aranızda smoke egzos kullanan veya sesini duyan varmı tek silindirli 150 cc lik motorda sesi nasıl acaba almayı düşünüyorumda yardımcı olursanız sevinirim:wiinkk:
  8. darkgt

herkese selam arkadaşlar

merhaba herkese ben Gökhan Kocaeli'ndenim şuanlık mondial 150 kn'em var tabi ben ona (mondökül) diyorum :queen: :queen: öğrençiyiz gençiz tabi en önemlisi gerçekten akıllı motorcularızzzzzz:bounce: :bounce: