Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temmuz ayındaki bakımlarımı yaptırmak için İzmit Honda yetkili servisine gittim. Yetkili servis Honda Haldızlar(umarım reklama girmez) Haldız'lar sadece honda otomobillerinin satışını ve servis hizmetini veriyorlardı buna motosiklet ise sonradan eklendi serviste bakımım esnasında servis müsteri...
mondial 250 mct'em var arkadaşlar bu yaz epey bi yol yapmak istiyorum hız konusuna gelince 75 - 90 arası giderim fakat motorun devirini kısaltıp bu hızlarda rahat bir şekilde gitmek istiyorum.Yani dişliyi küçültmeyi ön ve arka dişli leri kaça kaç yapmam lazım veya sadece arka kaç diş olması...
arkadaşlar Air-Brush yaptırmak istiyorum motorumun deposuna bana yardımcı olabilcek biri varmı daha önce yaptırmış olan veya maliyetini bilen biri
elinde sağlam resimler olan varsa bunlarıda rica etsem ekleyebilirmi!
motorum mondial 250 mct
değmez muhabeti yapmayalım lütfen çünkü zevk...
Marka: mondial
Model: 150 kn
KM: 4000
Renk: kırmızı
Fiyat: takaslı
Açıklama: mondial 125 zn ile takas yapmak istiyorum veya asya t1 de olabilir
İl/İlçe: kocaeli
İletişim: özelden msj atabilirsiniz
arkadaşlar 125 zn hakkında yazıları okudum almak istiyorum sizce alıyım mı çünkü ben bi mondial mağduruyum bende 150 kn var onu satıp zn almak istiyorum fakat mondial diyince artık korkuyorum :pale: hep sorun :pale: 125 zn de bunları yaşarmıyım sizce
şimdiden önerileriniz için sağolun arkadaşlar
arkadaşlar aranızda smoke egzos kullanan veya sesini duyan varmı tek silindirli 150 cc lik motorda sesi nasıl acaba almayı düşünüyorumda yardımcı olursanız sevinirim:wiinkk:
merhaba herkese ben Gökhan Kocaeli'ndenim şuanlık mondial 150 kn'em var tabi ben ona (mondökül) diyorum :queen: :queen:
öğrençiyiz gençiz tabi en önemlisi gerçekten akıllı motorcularızzzzzz:bounce: :bounce: