Darkfire kullanıcısının son içeriği

1. Darkfire

4Riders Deri Mont Satılık

Geçen yıl motorumu sattığım için yedekte tekrar motosiklet alırım diye bekletiyordum. Sonradan araba alınca güzelim montumu satma kararı aldım linki aşağıdadır. Teşekkürler...
  2. Darkfire

Mondial Mh Drift Orjinal Garaj Motoru SATILIK

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-kirmizi-mh-drift-orjinal-garaj-motoru-acil-satilik-248988526/detay/ Yukarıdaki linkten ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Sorunsuzdur. Motor meraklısıyım fakat ailem dolayısıyla araba almak için satıyorum.
  3. Darkfire

Skully AR-1 adamlar süper kask yapmışlar

Arkada kamera fln süper olmuş telefon bağlantısıda çok iyi olmuş eskiden gördüğüm bir reklam aklıma geldi bunu ilk gördüğümde :) http://webebesi.com/skully-ar-1-kask-ile-arkanizi-gorebileceksiniz/
  4. Darkfire

İzmir'de Web Tasarım ve İnternet Reklam Ajansı

Octophus adında 2 ortaklı bir şirket kurmuş olmaktayım arkadaşlar Ocak ayından itibaren faaliyet göstermekteyiz. Web tasarım, hosting, domain yönetimi, google reklamları, facebook reklamları gibi birçok reklam çeşidi ve sosyal medya yöneticiliği hizmetlerimiz vardır. Daha detaylı bilgi için...
  5. Darkfire

Shark Egzoz hakkında

Arkadaşlar driftime sadece ses ve görüntü amaçlı shark egzozlardan takmak istiyorum. amacım trafikte biraz daha görünür olmak, sokak aralarında boşta giderken yanından geçerken son anda görüp korkup zıplayan kadınlarada raslayınca böyle bişeye karar verdim. fakat motoruma bir zararı olurmu...
  6. Darkfire

Vergiden kaçmak

Arkadaşlar bugün motorumu alıcaktım ama yakın bir abim 1 Temmuz'dan sonra al 6 aylık araç vergisini vermezsin dedi. Doğrumudur 1 Temmuz'da alırsam vergiden kaçabilirim miyim ?
  7. Darkfire

2012 model Mh 125 Drift Satılık

Merhaba arkadaşlar motor benim değil çok yakın bir arkadaşımın. daha motor 1 yıllık araba alıcakmış ondan satıyor motorunu. özene bözene baktı çocuk kışın ortasında yıkardı 2-3 günde bir biz dalga geçerdik :) neyse motor daha kız gibi rodajında fln sorun yok kaza gibi bir durumu hiç yok zaten...

Yeni mesajlar