Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba dün saat 18:00 sularında motosikletimi park edip eve çıktım sabah aşağı indiğim de lastik janta oturmuştu.Neyse pompa ile şişirdim ve yatay şekilde bıcağın ucunu lastiğe sokmuşlar...
Yaşadığım şehirde balans ayarı yapan bir yer yok. FormulaX jel sipariş ettim umarım kapatır...
Selamlar
Riderdenim bora model korumalı kot pantolonum var alalı 2 yıl oldu çok memnunum fakat aşırı derece de kirlendi nasıl temizlemem gerekiyor
çamaşır makinesine atsam sıkıntı olur mu veya kuru temizleme siz hangisini yaptınız ? :rendeer:
Selamlar yeni bir logo tasarladık sizce güzel olmuş mu fikirleriniz benim için değerli :rendeer:
Kargalar en zor koşullarda dahi hayatta kalabilme yeteneğine sahiptir.
Özgür ruhlu
güç,direnç,hızlı düşünme,manevra yeteneği ile aynı biz motosiklet sürücülerine benziyor :)
Selamlar
Buji tırnak aralığı nasıl ayarlanır bu konu hakkında video vs var mı
yardımcı olabilir misiniz
birde bujinin çalışıp çalışmadıgını nasıl anlarız ? bujı başını çıkarıp şaseye tutunca kıvılcım cıkıyorsa calısıyor diyebilir miyiz böyle mi anlaşılıyordu :pale:
kaskımı motorun üstünden düşürdüğüm için geçen aylarda yeni kask almıştım
Bugün yeni aldığım kaskım motorun deposundan betona düştü çok yüksek ses çıktı ve Gopro yerinden fırladı kamera ve kaskın yan tarafında çarpma izi vardı büyük ihtimal darbe aldı moralim çok bozuldu.
Yeniden kask mı...
Selamlar
Gün içerisinde normal bir şekilde kullandığım motorum 2 saat yağmur altında kaldıktan sonra çalıştırdım ısınmasını bekledim ve yola koyuldum buraya kadar her şey normal. Daha sonra ışıklara geldiğimde rölanti 3 bin devirde sabit kaldı ve aşagı inmedi yarım saat bekleyip tekrar...
devir 3 bin den aşagı inmiyor normal çalıştırıp bindim.Biraz sürdükten sonra ışıklarda durduğum da fark ettim gaz teli mi islanmıştır sıkıntı nedir acaba
2 eldiven arasında kaldım.Siz hangisini tercih ederdiniz ?
http://www.motosikletaksesuarlari.com/Venom-D-02-Siyah-Korumali-Deri-Eldiven-Kisa_21727.html?gclid=CMi0oa3U3soCFQjmwgodDlwIwg
http://www.motosikletim.com.tr/4Riders-Circuit-Racing-Eldiven,PR-140083.html
bilek koruması olan eldiven ariyorum max bütçem 150 TL yurtdışı önerileriniz de olur
sizce ne almalıyım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------
Bu iki seçenek arasında kaldım farkı nedir sizce hangisini tercih etmeliyim...