cynt kullanıcısının son içeriği

1. cynt

XVS 650 Classic

2004 Model Yamaha dragstar XVS 650 , 5800 km'de Hatasız durumda.Aksesuarlı (geniş ayaklık,sisi bar, öncam ve cam demirleri ,beyaz şeritli metzeller lastikler.) iki kat boya koruması mevcut , siyah renkte. (branda ve kaskta beraberinde verilecektir ) 11.500 YTL Detayları ve resimi linkten...
  2. cynt

yamaha dragstar xvs 650 classic

Motorum 5980 km de 2004 model ve siyah renktedir.Herhangi bir hatası yok Üzerinde sisi bar,ön cam,far kaşı ve geniş pedallar ,Lastikler beyaz şeritli. Fiyat 11,500 ytl . Eş durumu nedeni ile satmak istiyorum.Bu anlamda yüksek model araba ile takas olur. İlginenler resim için lütfen...
  3. cynt

Regal Raptor class[u]

Arkadaşlar motor 800 km de kapalı garajda muhafaza edilmekte ,250cc su soğutmalı .Hacim yükseltmek için satma niyetindeyim bu nedenle TAKAS da mümkün shadow la takas düşünebilirim . İletişim için 0542 4848066 -- [email protected] fiyat :4100 ytl...
  4. cynt

Regal Raptor Class

Evet arkadaşlar makinemi satıyorum Yer :Ankara - Yenimahalle Marka model :Regal raptor class 250 özellikleri :300 KM de . 4 aylık gri renkte hatasız bildiğiniz (250 cc-su soğutmalı) raptor İşim acil değil elime biraz para geçti satarsam bi dragstar buldum onu alıcam satamazsam binerim...
  5. cynt

Yarınlarımız için okuyun!!!

Borla çalısan araba üretildi, Türkiye kıskaçta. *Arabayı bor madeniyle çalıştıracak patentli 600 proje olduğu ortaya çıktı Türkiye, dünya rezervinin yüzde 70`ine sahip ve uluslararası tröstler Türkiye uyanmadan bu kaynağı ele geçirmeyi planlıyor. Amerikan Millenium Cell (MC) ve stratejik...

Yeni mesajlar