cyclone7 'in en son etkinliği

• C
    cyclone7 , R7 bana uygun mu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    onu iyi dedin kral
  • C
    cyclone7 , Kask tavsiyesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    o iç visör sorunu bende yok ama çıkartırılır diye düşünüyorum. arka rüzgarlık da lokma vidalı hareket ediyorsa sıkıştırılır herhlade...
  • C
    cyclone7 , Kask tavsiyesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Mt thunder 4sv kullanıyorum çok iyi, sorun varsa cevaplarım, görünüşünü sevmezsen bilemem ama iyi kask
  • C
    cyclone7 , R7 bana uygun mu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    R7 iyi motor, aprilla bence alma çok sorun yaşayan gördüm, cfmoto almışsın o deliğe girmiş yaşamışsın bir kere, bana sorarsan bir daha...
  • C
    cyclone7 , 600rr mı r6 mı başlıklı konuya cevap yazdı.
    600rr her türlü r6 den iyi, ama bu durum ikisininde yeni motorsiklet ya da benzer kullanımdan geçmişlerse söylenir. 600rr hasar kaydı...
  • C
    cyclone7 , Moto Sohbet forumunda Mavi ya da renkli plaka ışığı? başlıklı bir konu başlattı.
    Mavi plaka ışığı almayı düşünüyorum, buna yasal sorun çıkar mı sizce?
  • C
    cyclone7 , MT Atölye - Teknik Servis forumunda 1/4 7mm adaptör? başlıklı bir konu başlattı.
    bu resimdeki kombine anahtar aletten alimde var ama boyutları 6mm 7mm.. diye gidiyor, ve aynı zamanda bu bosch vida, lokma seti elimde...
  • C
    cyclone7 , MT Atölye - Teknik Servis forumunda Suzuki gsx 250r sellektör düğmesi başlıklı bir konu başlattı.
    resim, motorumun göründüğü gibi sellektör düğmesi kırık gibi pek iyi çalışmıyor, nasıl düzeltilir bilen var mı? Yeni düğmesi var mı...