cuysal kullanıcısının son içeriği

1. C

Yamaha Kalite Olarak Nereye Gidiyor?

Eskilerini bilmem ama yeni Yamahalarda bencede ciddi bir kalite sorunu var. Örneğin Tracer 9 motosiklerde şase kırma sorunları duyulmaya başlandı. Şase alümünyum ve cok ince yerleri var. Teker vs. yapmadan ufak bir cukura girince kırılma durumları olabiliyor. Ayrıca yine ön kafa tarafında...
  2. C

Suzuki S1000GT

1000 GX modelinde 221 de limitör var. 1000 GT modelinde ise 252 de limitör var. 252 ye sanki racing bir motor gibi soluksuz çıkıyor. Üstünde GSXR yarış bloğu var. Çok keyifli bir motosiklet. Ayrıca limitör iptali sonrası 285 km/h görülebiliyor. 1762317672 Katılıyorum. Gerçek Sport Touring...
  3. C

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Selam. Forumda çok yazan birisi değilim ama sürekli takipteyim. Ben katılmaya çalışırım.
  4. C

MT 25 Far Ampulünün Patlaması

Selam arkadaşlar. Garanti kapsamındaki 2018 model 10 bin km deki MT 25 motosikletimin ön far ampulü patladı. Ampulün bu kadar erken patlaması ayrı bir konuda garantisi devam eden motosikletin far ampulünü özel bir yerde led veya halojen ampul ile değiştirsem garanti yanar mı?. Vaya yetkili...
  5. C

Benimde Başıma Geldi (Kararsız Kaldım)

Herkese selam. İlk önce kendimi tanıtayım.36 yaşında evli çoluk çocuklu bir insanım Forumda yeniyim fakat uzun süredir başlıkları ve konuları takip ediyorum. Motosiklet tavsiyesi isteyen konuları görünce çok önemsemiyordum. Üzerinde bu kadar kafa yoracak ne var ki bütçene ve tarzına göre alırsın...

Yeni mesajlar