cumanicus kullanıcısının son içeriği

1. cumanicus

Royal Enfield patladı mı?

moto daytona kawasaki için de yetkili servis ama satıcı değil...kendi gelmeyen markalar çoğu zaman servisi başkasına, satışı başkasına verebiliyor...benim için sakat bir konu..izmir de kawa nın tek yetkili satıcısı göçmen ama 4 tane yetkili servisi var daytona re satmıyor sadece servis diye...
  2. cumanicus

moto daytona bildiğim kadarıyla yetkili servis...yetkili satıcı değil
  3. cumanicus

çok iyi marka RE..ama izmirde bile yetkili satıcısı yok..internet sitesinde adam akıllı teknik veriler yazmıyor..ilk geldiği zamandan beri böyle.. super meteor çok sağlam olmasına rağmen daha internet sitesinde teknik verileri bile doğru düzgün belirtilmediği için vazgeçtim..çok mu zor ,10-15...
  4. cumanicus

Balıkesir - İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale Motosiklet Yolculuğum

trakyada uzun süre kaldım...kıyıköy, kastro da rotada olmasını önerirdim.. hem motor hem doğa açısından super..
  5. cumanicus

Tiger 660 ve Tracer 700

yanılmıyorsam gaz gecikmesi trident 660 daydı..nurinin videosu da vardı sanırım ve düzeltilemiyor, boyle alısın dediğini hatırlıyorum 1782713374 bu arada ben tiger 660 ı secerdim, ..
  6. cumanicus

Multistrada Düşük Hızda (50-70) Gidon Silkeleme Neden Olur?

sebepler arasında uzun bacak olacağını sanmıyorum..bende transalp var, 21 inch...
  7. cumanicus

Motosiklet ile BALTIK Turu

bu sıcak havalarda baltık çok mantıklı..bu arada letonyada bulundum..doğası ,mukemmel, hic tahmin edilmeyecek kadar geniş plajları var, talinn zaten efsane...litvanyaya gidersen trakai ye gitmeni öneriririm..yüzyıllardır orada yaşayan türkler var..karaimler...ve muhtesem doğası, kalesi gezilecek...
  8. cumanicus

İzmir Çıkışlı Ege Turu

o bölgelerde çok gezinirim...önereceğim yerler: dilek yarımdası, zeus magarası hemen yanın panionion antik yerleşim sonrasında dunyanın en buyuk stadyumlarından biri olan magnesia antik kenti, az biraz ilerde priene antik kenti ve meşhur Z yolu, sonrasında bafa gölü antik hreaklia kenti, antik...
  9. cumanicus

Zincirdeki pas nasıl gider?

benim motor sürekli dışarda ..izmirde çok yağmur yağdı bu kış..zincirimde lokal paslanmalar oldu..motul c1 ve c4 kullanırım.. pas yok artık.....
  10. cumanicus

Rüzgar

bu aralara efe, söke yolunu çok kullanıyorum...böyle bir sürekli rüzgarlı yol ile karşılaşmadım..zaten yol dibinden onlarca rüzgar santrallerini görürsünüz.. az biraz tecrübem oldu..ben de ilk zamanlar yan rüzgardan dolayı çok lanet etmişliği var..motor keyfinin içine ediyor.. bence motora...
  11. cumanicus

Rüzgar Deflektörü ve Cam Ayarı Tavsiyeleri

ben de yeni deflektör aldım, gp kompozitden...transalp kullanıyorum...genelde izmirden aşşağı iniyorum ve söke tarafı acayip rüzgar var ama her yönden...yandan rüzgar gelmiyorsa defletör çok işe yaradı, hatta 150 lere çıktığımda inanılmaz farkı gördüm, sanki hiç o hızda değilmişim gibi..üstelik...
  12. cumanicus

Sele üstü çanta önerisi

markası ve fiyatı nedir?
  13. cumanicus

17 Mart Çanakkale Ege Kıyısı Gezim

gelibolu eceabat arası ve çanakkaleden assos a doğru yol en efsane rotalardan biri...hem tarih, hem doğa, hem de motor, daha ne olsun..
  14. cumanicus

Rüzgar

açıkçası eski motorum chopper dı..hızla işim olmazdı..kulak tıkacı duymamıştım bile..şuan transalp kullanıyorum, otoyolda 160 civarı ortalama hızım..alpine duydum ama rastgele denk geldiğim m3 sanırım, sünger gibi , en çok desibel düşüşü o çok ucuz olan sünger sağlıyormuş..bunun merak ettim ...
  15. cumanicus

Rüzgar

herkese selam..cumartesi günübirlik izmirden bodrum yaptım..giderken neyse de dönerken rüzgar sağlam çarptı..zaten bu söke ovası oklohama gibi, insanı motordan soğutacak devamlı rüzgarı var, hele tır geçince veya tır senin yanından geçince yoldan çıkarıyor..neyse rüzgarla ilgili taktiklerim...

Yeni mesajlar