cumanicus kullanıcısının son içeriği

1. cumanicus

İzmir Çıkışlı Ege Turu

o bölgelerde çok gezinirim...önereceğim yerler: dilek yarımdası, zeus magarası hemen yanın panionion antik yerleşim sonrasında dunyanın en buyuk stadyumlarından biri olan magnesia antik kenti, az biraz ilerde priene antik kenti ve meşhur Z yolu, sonrasında bafa gölü antik hreaklia kenti, antik...
  2. cumanicus

Zincirdeki pas nasıl gider?

benim motor sürekli dışarda ..izmirde çok yağmur yağdı bu kış..zincirimde lokal paslanmalar oldu..motul c1 ve c4 kullanırım.. pas yok artık.....
  3. cumanicus

Rüzgar

bu aralara efe, söke yolunu çok kullanıyorum...böyle bir sürekli rüzgarlı yol ile karşılaşmadım..zaten yol dibinden onlarca rüzgar santrallerini görürsünüz.. az biraz tecrübem oldu..ben de ilk zamanlar yan rüzgardan dolayı çok lanet etmişliği var..motor keyfinin içine ediyor.. bence motora...
  4. cumanicus

Rüzgar Deflektörü ve Cam Ayarı Tavsiyeleri

ben de yeni deflektör aldım, gp kompozitden...transalp kullanıyorum...genelde izmirden aşşağı iniyorum ve söke tarafı acayip rüzgar var ama her yönden...yandan rüzgar gelmiyorsa defletör çok işe yaradı, hatta 150 lere çıktığımda inanılmaz farkı gördüm, sanki hiç o hızda değilmişim gibi..üstelik...
  5. cumanicus

Sele üstü çanta önerisi

markası ve fiyatı nedir?
  6. cumanicus

17 Mart Çanakkale Ege Kıyısı Gezim

gelibolu eceabat arası ve çanakkaleden assos a doğru yol en efsane rotalardan biri...hem tarih, hem doğa, hem de motor, daha ne olsun..
  7. cumanicus

Rüzgar

açıkçası eski motorum chopper dı..hızla işim olmazdı..kulak tıkacı duymamıştım bile..şuan transalp kullanıyorum, otoyolda 160 civarı ortalama hızım..alpine duydum ama rastgele denk geldiğim m3 sanırım, sünger gibi , en çok desibel düşüşü o çok ucuz olan sünger sağlıyormuş..bunun merak ettim ...
  8. cumanicus

Rüzgar

herkese selam..cumartesi günübirlik izmirden bodrum yaptım..giderken neyse de dönerken rüzgar sağlam çarptı..zaten bu söke ovası oklohama gibi, insanı motordan soğutacak devamlı rüzgarı var, hele tır geçince veya tır senin yanından geçince yoldan çıkarıyor..neyse rüzgarla ilgili taktiklerim...
  9. cumanicus

RKN 530 ADV Alınır mı

garip...bi zahmet edip'' ne lan bu ''diyen olmamış mı..
  10. cumanicus

RKN 530 ADV Alınır mı

ilk defa duyduğum marka...sitesine girdim, 250 cc den 110 beygir 400 nm tork üreten motoru görüce siteden hemen çıktım..
  11. cumanicus

Türkiye'de Kıymeti Bilinmeyen Motosiklet Markaları

indian ve guzzi...
  12. cumanicus

Transalp 750 mi Tiger 900 Rally Pro mu?

kullanmadım ama inceledim...açık söyleyeyim hic motorum olmasa ikisini yanyana görsem direkt transalp alırım...ben birazda marka dayatması yüzünden hem tiger a hem de ducati v2 s e aynı satış yerinde bakındım..o sırada fiyatlar aynıydı ve ducati v2 desmodan çıkmıştı..ducati v2 satış sonrası...
  13. cumanicus

ben alalı çok oldu..arayın pazarlık yapın..
  14. cumanicus

sıfır aldım..bu arada honda sıfır alacaksanız bergama bayisinde hem motor çok hem de biraz daha uygun...bergama bayisinden aldım...ben quickshifter taktırmadım, istemem de...aslında motorda elektronik çok sevmiyorum..eski usul, yada old school diyelim..extra olarak benzin ve devir göstergesi...
  15. cumanicus

2024 ün sonlarına doğru aldım...chopper dan geçtiğim için alışması zor oldu ama şuan çok memnunum..