cumanicus 'in en son etkinliği

• cumanicus
    cumanicus , İzmir Çıkışlı Ege Turu başlıklı konuya cevap yazdı.
    o bölgelerde çok gezinirim...önereceğim yerler: dilek yarımdası, zeus magarası hemen yanın panionion antik yerleşim sonrasında dunyanın...
  • cumanicus
    cumanicus , Zincirdeki pas nasıl gider? başlıklı konuya cevap yazdı.
    benim motor sürekli dışarda ..izmirde çok yağmur yağdı bu kış..zincirimde lokal paslanmalar oldu..motul c1 ve c4 kullanırım.. pas yok...
  • cumanicus
    cumanicus , Rüzgar başlıklı konuya cevap yazdı.
    bu aralara efe, söke yolunu çok kullanıyorum...böyle bir sürekli rüzgarlı yol ile karşılaşmadım..zaten yol dibinden onlarca rüzgar...
  • cumanicus
    cumanicus , Rüzgar Deflektörü ve Cam Ayarı Tavsiyeleri başlıklı konuya cevap yazdı.
    ben de yeni deflektör aldım, gp kompozitden...transalp kullanıyorum...genelde izmirden aşşağı iniyorum ve söke tarafı acayip rüzgar var...
  • cumanicus
    cumanicus , Sele üstü çanta önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    markası ve fiyatı nedir?
  • cumanicus
    cumanicus Sele üstü çanta önerisi konusundaki ahrirep mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    https://ibb.co/gZqpfpbk Arka seleye şöyle bir çanta takıyorum. Hem sırt çantası hem de sele çantası olarak kullanılıyor. XL kasklar da...
  • cumanicus
    cumanicus , 17 Mart Çanakkale Ege Kıyısı Gezim başlıklı konuya cevap yazdı.
    gelibolu eceabat arası ve çanakkaleden assos a doğru yol en efsane rotalardan biri...hem tarih, hem doğa, hem de motor, daha ne olsun..
  • cumanicus
    cumanicus , Rüzgar başlıklı konuya cevap yazdı.
    açıkçası eski motorum chopper dı..hızla işim olmazdı..kulak tıkacı duymamıştım bile..şuan transalp kullanıyorum, otoyolda 160 civarı...
  • cumanicus
    cumanicus Rüzgar konusundaki Memcoş48 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Kulak tıkacı ile ilgili çoknkonu başlığı var. Bu işin vakkosu "alpine motosafe race" tıkaçtır. Deflektör de ek fayda sağlar.
  • cumanicus
    cumanicus Rüzgar konusundaki shruikan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    al tak kullan. 3m midir nedir öyle kulak yolunu komple kapatan süngerimsi bi tıkaç takma. gene bir miktar açıklığı/deliği olsun.
  • cumanicus
    cumanicus , Moto Sohbet forumunda Rüzgar başlıklı bir konu başlattı.
    herkese selam..cumartesi günübirlik izmirden bodrum yaptım..giderken neyse de dönerken rüzgar sağlam çarptı..zaten bu söke ovası...
  • cumanicus
    cumanicus , RKN 530 ADV Alınır mı başlıklı konuya cevap yazdı.
    garip...bi zahmet edip'' ne lan bu ''diyen olmamış mı..

Yeni mesajlar