Cuhara kullanıcısının son içeriği

1. Cuhara

V-Strom mu DL650 mi Derken İnazuma Alan Masum Köylü

V-Strom aradım durdum ama fiyat olarak uygun bir makina bulamadım. Sonra F650GS bakmaya başladım. Buldum ancak tam almaya yakın başka bir yere ödeme yapmak zorunda kaldım. Artık dayanacak ne gücüm ne de sabrım kalmıştı. Güldür Güldür'deki Nazar Şevket gibi milletin motoruna bakıp, a aaaa ne...
  2. Cuhara

Motosiklet Pantolonu ve Mafsalli Dizlik Hakkinda.

Merhaba arkadaşlar :) Bir konuda sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Riderdenim'in Bora modelini almak istiyorum. Koruma olarak diz yan kalça bölgelerinde EN-1621 onaylı Sas-Tec korumalar mevcut. Daha once bu sekilde bir pantolon kullanmamistim ve bu korumalarin yeterliliklerini merak ettim...
  3. Cuhara

Su Geçirmeyen Ayakkabıya Ek Vergi ( Gore-Tex Vergisi )

Merhaba arkadaşlar :) Aşağıdaki haberi gören var mı? Eğer doğruysa, bir bu eksikti diyorum :sunny:
  4. Cuhara

Rahatına Düşkün Olanlar :) Bunlara sele denmez :)

V-Strom için dolaşırken birde ne göreyim :) Adamlar koltuk yapmışlar ya :cherry: Acayip hoşuma gitti. Uzun yolda uykusu gelir insanın :P Ayrıca motora da ayrı bir hava katmış :cat: Tek silindirlerde de titreşimi bir nebze keser bence :) https://www.day-long.com/gallery_Suzuki.html
  5. Cuhara

2. el Suzuki V Storm DL650 Hakkında

Merhaba Arkadaşlar :) Önceden açılmış bir konu buldum ancak 2007 yılına ait olduğu için sağlıklı bilgi olabileceğini düşünmüyorum. Benim V Storm DL650 ile ilgili kafama takılan bir konu var. 2. el olarak 2004-2006 model aralığında bir tane V-Storm almak istiyorum. Ancak kilometre olarak epey...
  6. Cuhara

Üsküdar'dan Herkese Selamlar

Herkese merhaba, Adım Burak, Üsküdar'da oturuyorum. Uzun zamandır motosiklete karşı bir ilgim vardı. İlk olarak 50 cc lik scooter kullanarak başladım. İstanbul'a geldikten sonra uzun zaman binmek nasip olmadı. Biraz korktum açıkçası:) Ama geçenlerde arkadaşın motoruna artçı olarak bindim...

Yeni mesajlar