Crocuta kullanıcısının son içeriği

1. Crocuta

Acil Yağ Problemi

Driftimden artan titreşimden dolayı 1300 km kullandığım açık yağı değiştiriyim dedim. Yağı boşalttıktan sonra castrol magnetic 10-40 yağ koydum ancak 4 litrelik yağdan koyduğum için göz kararı doldurdum (1 litre oldumu olmadımı eksik yada fazla koymanın ne durum yaratıcağını bilmiyorum). Yağ...
  2. Crocuta

Bursada hangi mondial bayi.

Driftimin 2000 km bakımını yaptırıcam aşağı yukarı ne kadar tutar? birde nereyi önerirsiniz.
  3. Crocuta

Mh Drift için depo kılıfı.

Arkadaşlar Mh drift için siyah renk depo kılıfı arıyorum internetten bakıyorum uyar mı uymaz mı bılemedim ybr falan için çıkıyor. Bilen biri varsa link atarsa sevinirim.
  4. Crocuta

Motosiklet montu yardım.

Bu havada deri ceket giyilmiyor , çok fazla terletmiycek 200tl'e kadar motosiklet mont önerilerinizi bekliyorum. Prohel 6161 air mash düşünüyorum.
  5. Crocuta

Kask Yardımı.

merhaba arkadaşlar , max 200-220 tl ye kadar hangi kaskı önerirsiniz , ben sharp testinden 5 yıldız alması ve tip olarak , nitro aikido modelini beğendim ama bursada bulamadım. İkinci si ise arkadaşlar monero marka bi kask denedim bedenimi öğrenmek için ''M'' yazıyordu arkasında birde J yazıyodu...
  6. Crocuta

Özellikle bursadaki arkadaşlardan yardım

Öncelikle s.a arkadaşlar , bursada son sınıf üniversite öğrencisiyim , nasip olursa önümüzdeki ay mondial 125 mh drift alıcam , bursada hangi bayiyi önerirsiniz motorun kargoyla gelmesi gerekiyor nedeni ise daha önce vitesli motor sürmemiş olmam bütün bayilikler kargoyla gönderim yapıyor mu ...

Yeni mesajlar