Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Forumda araştırdım ama güncel fiyatları bulamadım. Mesela ben Bursa'dayım İstanbul'dan bir motor alıcam. Yapacağım masraflar ne kadar olur. Plaka değişimli ve plaka değişimsiz. Yani ben motoru aldıgımda polis durdurduğunda hiç sorunsuz geçebileceğim. Bunun için noter dışında hangi...
Başlıktada belirttiğim gibi ben Bursa'da oturuyorum niyetlendigim motor Izmir'de. Biraz araştırdım sanırım otobüsle götürme oluyormuş. Şimdi biz bir araç kiralasak gidip almak için araca yüklü bir para ödemek gerekecek büyük ihtimal. Eğer otobüsle geliyorsa adamla anlaşıp otobüsün bagajına...
Öncelikle cümleten selaminaleyküm. Bütçem 6500-7000 TL civarı ve 2 motor arasında çok kaldım Yamaha Yzf 125'i de düşünüyordum ancak bütçeme uymadı. Benim sorum şu 6500 lira civarı temiz kilometresi az olan Cbr 125 bulabilir miyim yoksa peşin 6000 lira verip Pulsar 150 NS mi alayım? Tip konusunda...
İyi akşamlar. Ben yeni yılda bir motor almak istiyorum. A1 ehliyeti alıcam. Ve kararımı Honda Cbr 125R olarak vermiştim. Tabiki 2. el alıcaktım maddi duruma göre. Ama dün Bajaj Pulsar 150 NS modelini gördüm ve çok hoşuma gitti. Honda CBR 125R'ın 2. el fiyatları 6000-7000 civarında. Pulsar'ın...