CrazyHamsi kullanıcısının son içeriği

1. C

125 CC BAŞLANGIÇ MOTORU ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

motor almayı düşünüyorum a1 le kullanıcam istediğim tip ya computer ya da super sport sıkıntı çıkarmayan uygun fiyatlı parçası bol servisi ucuz motor önerilerinizi bekliyoruö
  2. C

mondial 125 mh drift a1 le kullanılırmı?

mondial 125 mh drift almak istiyorum ama a1 le kullanıcam bi arkadaşım dedi çevirmelerden yırtasrısn belki 125 mh yazıyo dedi bazende 125 cc olarak geçiyormuş ruhsata şansa ama bilen varsa yardım edebilirmi lütfen
  3. C

rks rk 125 alınırmı?

uygun fiyatlı olmasından dolayı almak iistiyorum kullanan varsa yazabilirmi lütfen
  4. C

125 cc Başlangıç Motoru ve uygun fiyatlı ekipman önerilerinizi bekliyorum

motor almayı düşünüyorum 125 cc commuter tarzı uygun fiyatlı ama güzel karenajsız bir motor almak istiyorum ve uygun fiyatlı ekipman önerilerinizi bekliyorum(kask gözlük kanallı olursa daha iyi olur)
  5. C

gözlük kanallı uygun fiyatlı başlangıç kaskı önerilerinizi bekliyorum...

metal çerçeveli yuvarlak gözlük kullanıyorum motora yeni başlıycam gözlük kanallı kask önerirseniz sevinirim:cherry:
  6. C

yuvarlak çelik gözlükle normal kask kullanılırmı?

yuvarlak gözlük kullanıyorum ama normal kasta olmaz dediler kullanan varmı acaba?
  7. C

cbr 250r 2013 model 48 binde alınırmı?

bu motor alınırmı bütcem buna yetiyoda yardımcı olursanız sevinirim http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/202511-cbr-250r-2013-model-48-binde-alinirmi.html#post4550880
  8. C

eski kasa cbr 125 mi yoksa mondial drift mi?

abilerim seneye motor almayı düşünüyorum ehliyette seneye alıncak ama motorda kararsızım supersport ve ya commuter tipi istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim