Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 20 gün sonra ablamın düğünü var.biz arkadaş gurubu olarak düğünlerde şaka yaparız :cherry: yapılabilecek değişik şaka fikirleri olanlar varsa söylerseniz sevinirim :mrgreen: enişte adayına kabus olmak istiyorum :cherry:
arkadaslar duzceden bı abımıze hyo GT250R arıyoz.kendı motoru var aprila modelını bende unuttum ama enduro 2 motor olarak raceye gecmek ıstıyo bu motordan baslamak ıcın arıyoz. motor 2005-2006 olması ve 1000-ıla 10000 km re arasında olması tercıhımızdır asla ve asla motorda en ufak cızık dahı...
arkadaslar deri mont arıyom 300-400 lımıtım var neler alabılırım sakın bana 500-600 daha ver sunu al demeyın lımıtım bellı 300-400 Tl lık bısey arıyom sırt dırsek omuz korumaları kesınlıkle olcak + marka olması sart degıl kalıtelı derı olsun kafi yorumlar ?
not : bu lınk tekı montun modelını...
selam arkadaslar motorumun uzerınde tank ped var...suandakı tank pedı soke bılırmıyım motora bı zararı olurmu ? sokulurse nasıl sokmelıyım ? bu arada suandakı tank ped bu
[br][br][size=1]
son olrakta bunu eklıyım :)
sökersem yukarıdakılerden bıtanesını yapıstırıcam sızler hangısını...