crazy_81 kullanıcısının son içeriği

1. crazy_81

Düğünde Damada Yapılabilecek Şakalar?

arkadaşlar 20 gün sonra ablamın düğünü var.biz arkadaş gurubu olarak düğünlerde şaka yaparız :cherry: yapılabilecek değişik şaka fikirleri olanlar varsa söylerseniz sevinirim :mrgreen: enişte adayına kabus olmak istiyorum :cherry:
  2. crazy_81

hyosung Gt 250R arıyoz!!!

arkadaslar duzceden bı abımıze hyo GT250R arıyoz.kendı motoru var aprila modelını bende unuttum ama enduro 2 motor olarak raceye gecmek ıstıyo bu motordan baslamak ıcın arıyoz. motor 2005-2006 olması ve 1000-ıla 10000 km re arasında olması tercıhımızdır asla ve asla motorda en ufak cızık dahı...
  3. crazy_81

Deri mont arıyom ?

arkadaslar deri mont arıyom 300-400 lımıtım var neler alabılırım sakın bana 500-600 daha ver sunu al demeyın lımıtım bellı 300-400 Tl lık bısey arıyom sırt dırsek omuz korumaları kesınlıkle olcak + marka olması sart degıl kalıtelı derı olsun kafi yorumlar ? not : bu lınk tekı montun modelını...
  4. crazy_81

Tank ped

selam arkadaslar motorumun uzerınde tank ped var...suandakı tank pedı soke bılırmıyım motora bı zararı olurmu ? sokulurse nasıl sokmelıyım ? bu arada suandakı tank ped bu [br][br][size=1] son olrakta bunu eklıyım :) sökersem yukarıdakılerden bıtanesını yapıstırıcam sızler hangısını...

Yeni mesajlar