cot_grave kullanıcısının son içeriği

1. cot_grave

ZİNCİR BAĞLANTI APARATI

Herkese Merhaba, Malûm, hırsızlar durmuyor. Geçen gün komşunun motosikletini 15 saniye içinde kamyonete yükleyip götürdü üç kişi. Güvenlikli sitedeyiz; lakin kameralar da gece işe yaramıyormuş. Onu da öğrenmiş olduk. Biz de kendimize göre tedbir almaya devam ediyoruz. Alarm, disk kilidi...
  2. cot_grave

AKÜDEN GELEN SES

Merhaba arkadaşlar, CFMOTO 250 NK kullanıcısıyım. Motorumdan memnunum; fakat 2 aylık yaz tatilinde kullanamadığım makine tatil dönüşünde haliyle aküsü boşalmış olarak karşıladı beni. Neyse, jump starter ile çalıştırdım. Bir haftadır akü şarj tutmadı. Ben de şarja bağlamak için aküyü söktüm...
  3. cot_grave

TUZBURGAZI ORTAOKULU 18 MART ÖZEL PROJEMİZ

Merhaba Sevgili Dostlar, Ben Aydın/Söke/Tuzburgazı Ortaokulu Türkçe öğretmeni Mehmet DÖNÜK. Aşağıdaki bağlantıda okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu "18 Mart Özel" projemiz bulunmaktadır. Videomuzu izlemenizi ve projemize destek vermenizi arzu ediyoruz...
  4. cot_grave

KIŞLIK ELDİVEN - HANGİSİ

Merhaba arkadaşlar, motosikletimi almadan önce ekipmanlarımı dizmeye devam ediyorum. Kask ve mont aldım. Sırada eldiven, pantolon ve diğer malzemeler olacak. Kışlık eldiven konusunda aşağıdaki ürünler dikkatimi çekti. 200 TL'den fazla ödemek istemiyorum. Rüzgar ve soğuk geçirmesin istiyorum...
  5. cot_grave

VENOM-DAKAR BEDEN SORUNU

Herkese Merhaba, Kısmetse gelecek ay motosiklet hayatıma dört yıllık bir aradan sonra geri döneceğim. Yol Endurosu veya Naked tarzı bir motosiklet alma planım var. Bu yüzden de öncelikle ekipmanlarımı dizmeye başladım. Yaşadığım yerde fazla seçeneğim olmadığından deneme şansım yok. O yüzden...

Yeni mesajlar