COR72Z kullanıcısının son içeriği

1. COR72Z

Leo Vince SBK One evo II 7 aylık çizik darbe yok

Leo vince sbk one II Tüm honda nc serilerine çok kolay bir şekilde kaynaksız olarak monte edilebilir. Tüm parçaları mevcut. Dileyenler 600 800 cc arası tüm sağdan egzoz lu motorları için ek boru yaptırarak kullanabilir Sahibinden...
  2. COR72Z

Kurye ve paket servis hizmeti

Selam arkadaşlar. Beşiktaş bölgesinde kurye ve paket servis dağıtımı yapan bir eleman arıyorum. Ayrıca bu tarz işler yapan bir şirkette varmış bilen ve duyan varsa yardımcı olabilir misiniz? Saygılar..
  3. COR72Z

CBR /CB 650 F YAN VE ARKA ÇANTA DEMİRİ

Merhaba Arkadaşlar, CBR 650 f için 3 lü çanta demiri arıyorum ::gozluk::Yan ve arka ayrı satılıyor. Tr de bir kaç yerde satılanlara denk geldim ama scooter parasına sattıkları için almayı düşünmüyorum :farao: Yurt-dışında bir kaç sitede var ama fiyatları çok garip birde çok karışık.Sitede 650 f...
  4. COR72Z

Sürati sevdiğimden değil zamanım yok :) Herkese selamlar

Tüm Motosiklet.Net ailesine selamlar, Yaklaşık 2 yıldır gözlemci ve okuyucu olarak takip ettiğim Motosiklet.Net i bugün itibari ile yazar olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım. Umarım Saygı ve Sevgi çerçevesi içerisinde güzel zamanlar geçiririz.. Saygılar..