çöpçüler kralı kullanıcısının son içeriği

1. çöpçüler kralı

Saatiniz var mı

Abi sen nasıl kamyoncusun o saat ne öyle :D
  2. çöpçüler kralı

Saatiniz var mı

Samsung watch 4 klasik. Çöpte bulmuştum, muazzam bir saat.
  3. çöpçüler kralı

Rahat batan arkadaşım için 35 bin tl ye chopper önerisi çift silindir

Ben de benzer bütçeye chopper alacağım. Uğraşasım var böyle bir projeyle 🙂
  4. çöpçüler kralı

anadolu ve türkler

Türkiye sistematik olarak araplaştırılmaya çalışılıyor zaten reis sağ olsun. Aklı selim olan kimse 15 milyon mülteciyi ülkeye almaz. Ha şundan eminim buralar 1000 yıl önce de Türk yurduydu 1000 yıl sonra da Türk yurdu olacak.
  5. çöpçüler kralı

anadolu ve türkler

Geçen gün şöyle bir yazı okudum; https://dergipark.org.tr/tr/pub/palmet/issue/80102/1368592 Göbeklitepe ve Türklerle ilgili. Anadoluya gelişimiz daha eski olabilir.
  6. çöpçüler kralı

İkinci el satış saçmalıkları

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-zongshen-250cc-v-motor-1257796749/detay tıpkı şu ilan gibi. adam motora benzin deposu takmış onu bile yazmış :D
  7. çöpçüler kralı

Hyosung GD 250 N çok acil bilen bilmeyen baksın

Motora benzin gidiyor mu? Yakıt hortumunu sökebiliyorsan bak. Pislik vs gitmiş olabilir, pompa bozulmuş olabilir. 1755780572 Yokuş aşağı vurdur motoru eğer çalışırsa marş motorundandır.
  8. çöpçüler kralı

çevirmeden kaçmak (spastik şekilde)

Mersin palm citynin ilerisinde çevirme vardı benim motorda da ne sigorta var ne muayene. Çevirmeyi görünce polis de beni gördü göz göze geldik, biraz gerisinde mezarlık var oraya girdim benzin bidonunu boşaltıp mezarlıkları suladım 1-2 saat hepsine birer fatiha okudum polis yanıma gelip yeter bu...
  9. çöpçüler kralı

100 bin TL ikinci el motor önerisi

Değerli forumdaşlarım 100 bin lira bütçe ayırdım ikinci el motosiklet alacağım. Arabam mevcut. Arada sırada keyif gezileri, 600-700 km turlar yapmak, şehir içi kullanım niyetindeyim. (İşin doğrusu arabaya hanım el koydu :) ) Motosiklet tecrübem var zamanınde skuter( Honda spacy 110- Kinetic DX)...

Yeni mesajlar