cooper061 kullanıcısının son içeriği

1. cooper061

Sonunda eĞİtİm İÇİn tÜrkİyenİn İlk teker makİnasini yaptik

Bu projede en büyük pay sahibi makinayı yapan MAHMUT Bey e çok teşekkürler. Belkide yaptığı bu makina sayesinde hayatlar kurtulacak maddi hasarlar azalıcak. Ben yapım aşamasında ilk tekeri yapan olarak inanılmaz keyif aldım sizlerede tavsiye ederim...
  2. cooper061

TÜRKİYENİN İLK VE TEK YERLİ TİCARİ ARACI YAPILDI ( Darısı motorcuların başına )

http://www.hurriyetoto.com/oto/otoyasam/haberdetay.php?cid=7181 Walla kendi adıma gurur duydum resimdekinin bir büyüğünü yapsınlar ben firmamdaki 3 kamyonetide yerli malıyla değiştirip üzerime düşeni yaparım. Bu arada yaparmı biri şöyle alayını delicek yerli bi racing. Adıda TC-R 1000 olsun
  3. cooper061

Tekerde Vites Değiştirme (video) Lucky Strike

Geçen iddada kazandığımla ilgili bi başlık açmıştım. Bazı arkadaşlar video koymamı istemişti. Kırmadım üşenmedim dün çektim. İlk video tekerd vitesin değiştirmenin görülmesi için çektim. http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=mov&file=Teker.mp4 İkincide ise biraz gidim dedim...
  4. cooper061

Motorsiklet Romorku

Bayram tatilinde bi gezi planlıyorum fakat motorun beni çok yorucağını düşündüğümden Bir romork kiralayıp motoru üzrine koyup arabanın arkasında götürmeyi planlıyorum. Motorsiklet romorku kiralayan bir yer warsa weyahutta römorkunu kiralamak isteyen bir arkadaş olursa hayalimi gerçekleştirmeme...
  5. cooper061

Ufak Bi Teker Yaptım

arkadaşlarla akşam gezisi sırasında ufak bi teker yaptım. http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=video&file=2921teker.MPG
  6. cooper061

Izmit Körfeze Yarış Izleme Gezisi

arkadaslar eğer izmite yarışları izlemeye gitmek isteyen warsa grup halinde gidebiliriz. gelmek isteyen warsa buraya yazssın. yada özelden mesaj atsın.
  7. cooper061

Makina Budur T-rex

MOTORSIKLETI HER ZAMAN KAZA RİSK ORANI YUKSEK BİR ARAÇ OLARAK GÖRENLER İÇİN RİSK ORANI BİRAZ DAHA AZALTILMIŞ VE EN AZ MOTORSIKLET KADAR KEYİFLİ BİR ARAÇ ÜRETMİŞ KANADALI ARKADAŞLAR. BEN GÖRDÜĞÜMDE ALMAYA NİYET ETTİM AMA ARAŞTIRMALAR SONUCUNDA MAKİNANIN İYİ BİR ARABA PARASINA GELDİĞİNİ GÖRÜNCE...
  8. cooper061

Ss Gezisine Katılmak Istiyorum

İŞLERDEN DOLAYI MOTORA ÇOK FAZLA BİNME FIRSATIM OLMUYO. Eğer SS gezisi düzenleyen arkadaşlar olursa onlara katılmak isterim. Bana özelden mesaj atarsalar sewinirim.
  9. cooper061

05 Gsxr 600 parçaları

motoruma yaptığım modifikasyonlardan dolayı üzerinden çıkan parçaları satıyorum. arka stop, sağ grenaj, kuyruk grenajı, sol ve sağ elcikler, sol ve sağ debriyaj ve vites takımı (her şey dahil) ön far, ön çamurluk vs.. Bu model motorun parçasına ihtiyaç duyan arkadaşla rözelden mesaj atsın kutuya...
  10. cooper061

Taiwandan Grenaj Getirdim

ebayda gezerken çok güzel bir grenaj seti gördüm ve getirtip motoruma monte ettirdim. Benim çok hoşuma gitti. sizlerle paylaşmak istedim ama resimler buraya nasıl koyuluyor bilmiyorum.
  11. cooper061

selam

ilk defa bir motorsiklet sitesine uye oldum. hepinize selamlar. adim nuri bahçeşehir istanbuldan. gsxr 600 kullanicisiyim

Yeni mesajlar