Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba uyku tutmamasından dolayı sabah saat 6 7 gibi beylikdüzünden cıkarak toprak yolda motora binicem eşlik etmek isteyen :cat:
biz buna motor sevdası diyoruz:queen:
Merhabalar Pembe veya daha kadın üzelere hitap eden renklerde cross kaskı arıyorum .Tabiki kendim için degil nişanlım için arıyorum yardımcı olurmusunuz ?
ben 2 güna radım fakat internette bulamadım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-xl-600-transalp-mat-siyah-sovalye-30029792/detay
Transalp'm' satiyorum res'mlerde cok kotu cikmis en erken zamanda yenilerini cekicem gelin gorun anlasiriz lutfen sacma tekliflerle gelmeyin motorumu acil degistirmek icin satiyorum pisman...
Öncelikle herkese merhaba deyip biraz kendimden ve Babamdan bahsedeyim. Neden babam dedim!!! çünkü uzun yıllar kendisi motor almama engel olmuş(yaklasık 12 sene:salut:) olup fakat bu sene itibari ile kendini tutamayıp sonra '' Keşke 10 sene önce alsaydım:pr: diyen bir insan. Ahhhh baba neden...