CONSTANTİNE1 kullanıcısının son içeriği

1. CONSTANTİNE1

HONDA VARADERO XL1000 TEST

Öncelikle iki tekerin üzerinde başka bir dünyaya yelken açan bütün motorcu kardeşlerime ve abilerime selamlar: (yaşıtlarımada) Bugun honda varadero xl1000 nin bütün açılarıyla özetlicem yaklaşık 1 aydır test ediyorum... Bu büyük enduro toring sınıfındaki yırtıcıyı akranlarıylada kıyasladık...
  2. CONSTANTİNE1

Honda Varadero XL1000 Test

Öncelikle iki tekerin üzerinde başka bir dünyaya yelken açan bütün motorcu kardeşlerime ve abilerime selamlar: (yaşıtlarımada) :) Bugun honda varadero xl1000 nin bütün açılarıyla özetlicem yaklaşık 1 aydır test ediyorum... Bu büyük enduro toring sınıfındaki yırtıcıyı akranlarıylada...
  3. CONSTANTİNE1

İstanbuldan Ispartaya sakinseytan çatlasın :DDD

Öncelikle iki tekere binen ve rüzgarın özgürlüğe davetini tadan bütün abilerime ve kardeşlerime merhaba Öncelikle abim burada doktor bende turumu bu yönde yaptım ve kararı bir günde verdim.. Sabah uyandım montumu kaskımı ve eldivenlerimi taktım ilk iş olarak sakinseytan diye sitede bilinen...
  4. CONSTANTİNE1

Yamaha xt 600e nasıl bilirsiniz?

merhaba arkadaşlar bir yamaha xt 600e almayı düşünüorum sizce nasıl motor kullanan bilen var mı? yakıtı max sürat kalkış süpansiyon rahatlığı kıvraklığı titreşimi hakkında..::146::

Yeni mesajlar