Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu Ülkeye Ne Zaman Vintage, Cafe Racer veya royal enfield tarzında motor gelicek..
Son zamanlarda çok fazla vintage yada cafe racer tarzlarında modern yapıda çok fazla motosiklet çıkmaktadır. Fakat hiç biri Türkiye ye gelmiyor
Suzuki TU250X
ORCAL ASTOR 125
Mash Seventy Five
royal enfield...
Spidi NetForce H2Out 4 mevsim mont.
honda mototal kadıköyden alınmıştır.
Faturası mevcuttur . Sadece 1 sezon giyilmiştir. Yıkanmamıştır. Ürün yanında göğüs koruması ve bellik verilecektir.
Hiçbirinde indirim olmayacaktır.
Tektek almak isteyen olursa
Beden M
Bellik 100 TL Medium beden
Göğüs...
Arkadaşlar. Sizden okumanızı rica ederim.
Brh(-) kan ihtiyacımız vardır. Babam salı günü(22/07/2014) tarihinde açık kalp ameliyatı olacaktır. Ameliyat 6 torba kan istenmektedir. 3'übayat kan 3'ü sıcak kan olacaktır. Bizler 3 sıcak kanı bulmaya çalışıyoruz. Eğer kanı uyan varsa vermek isterse...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-xcity-250-2014model-4500km-46lt-orjinal-yamaha-canta-166979493/detay
orjinal yamaha 46lt çanta ve yaslanma ped mevcut.
İlk bin bakımı ve üç bin bakımı Maltepe Tuna otomotivde yapılmıştır. Çok oyalamamak koşulu ile İstediğiniz yere...
Merhaba;
İsmim Yavuz Selim ARAÇ
28 Aralık 2013 ayında askerden gelmiş bulunmaktayım. Askerlik öncesi SaatveSaat de Mağaza Müdürlüğü yapmaktaydım. Askere Gitmeden önce kendime zaman ayırmak için işimden erken ayrıldım. Ve Ağustos denen celp dönemi kasıma denk geldi 6 ay bir boşluk dan sonra...
Merhaba; (istanbul-Muğla)
17 Eylül 2012 Sabahı uyandığımda telefonumda bir sürü mesaj vardı. Kız arkadaşımla işimle ailemle ilgili sorunlarım vardı. Sabah o yataktan kalkıp işe gitmek istemedim. Kimsenin yüzüne dahi bakmayı istemiyordum.Yatağın içinde sağa dön sola dön derken aklıma -Acaba evi...
Merhaba
Bugun saat 2 sularinda anadoludan avrupaya bogaz ici koprusunden gecis yapmak isterken kaza gecirdim. Orta seritte seyrederken sag seritten aniden sol serite gecmek isteyen jetta marka aracin carpmasiyla yere dustum. Daha dogrusu arabanin ntarafima carpacagini anladigimda fren yapip...
2012 FIDDLE II 125 S Seramik Silindirli Beyaz Renk
03/07/2012 Tarihinde Kartalda Altan Motordan Alınmıştır.
Garajda Muhafaza edilmektedir.
Faturası ve yedek anahtarı mevcuttur.
Bakımları Altan motorda Yapılmıştır.
Üzerinde Givi Marka Çanta Vardır.
Prohel 3005 Cool Sİyah mont yanında...
Merhaba;
Otobüslerde işe gidip gelirken hep yanımızdan geçen motosiklet kullanan arkadaşlarımıza imrenirdim. Bir gün neden bende bu çileden kurtulmayayım dedim. En sonunda bu kararımı ehliyet alarak verdim. Fakat eksik olan bir şey vardı. İşten Ayrılmıştım. Ama Yinede motorsiklet almakdan vaz...