Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Yeniden sokağa çıkma yasaklarının gelmesi üzerine haftasonları aşırı derecede sıkıldığım evde kendime bir uğraş olsun diye çocukluğumda/gençliğimde hep hayalini kurduğum moped serüvenime atıldım. O zamanlar imkan yoktu. Şimdi hem imkan hem zaman var. :)
İlk olarak 1996 model...
Merhabalar,
Malum içerisinde bulunduğumuz pandemi durumundan dolayı artık çemberin iyice daraldığını ve en yakınımızdakilerin de test sonuçlarının pozitfi çıktığını öğrenmeye başladık.
Eşim Adana'lı ve ailesi orada yaşıyor. Biz Manisa'da yaşıyoruz. İş yerimizdeki karar ile 7 aydır evden...
Merhaba arkadaşlar,
Sym Wolf 250 motosiklet sahibiyim. Motosikletim için orijinal olduğunu varsayarak 36 diş dişli sipariş ettim. Dün taktım. Sabah işe gittim geldim. Motor acayip serileşmiş ama hız yapmıyordu normal olarak. Bugün orijinal olduğunu düşünerek sipariş ettiğim ön 14 dişli geldi...
Merhabalar,
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/202199-sym-wolf-250-motor-kismindan-gelen-ses-yardim.html#post4560451
Daha önce üstteki linkteki konuyu açmıştım ve sonrasında motosikletimin egzantirik mili kırılmıştı.
Neyse Sym Wolf 250 motosikletimi 31 mart ta servise...
Merhabalar,
2013 model SYM wolf 250 sahibiyim. motosikletimde yaklaşık 4-5 aydır olan bir ses var. motor kısmından geliyor ve çalıştırdıktan yaklaşık 4-5 dakika sonra gelmeye başlıyor. bir kaç tamirciye gösterdim. birisi, egzantirik'ten bahsetti, birisi krank boşluğundan bahsetti, birisi subap...
- instagram.com/gezencift_
- gezencift.com
Bir önceki gün işten çıkarken gerekli hazırlıkları yapacağımıza dair eşim İrem ile konuştuk. Eve geldiğimizde motosikletimizin arka lastiğinin havasının inmiş olduğunu farkettik. Yemekten sonra lastiği yaptırmak için dışarı çıktığımda hava kararmış...