compliant kullanıcısının son içeriği

1. C

Motor Seçiminde Kararsızlık

Iki seçeneğim var. 1-) Hysoung GT 250 2007 model 27bin km de 6bin lira ustaya gösterdik gram masrafi yok dedi. 2-) Kuba SüperLight 2014 model 3 bin km de 5 bin lira daha ustaya göstermedik ama incelediğim kadarıyla sorunsuz. Biliyorum iki motor ayrı sınıf ayrı kategori kiyaslama zor ama...
  2. C

Chopper dan Anlayan İçeri

En az 3-4 aydır motor tiplerini inceleyip kendime en uygun olanı bulmaya çalışıyorum. Son olarak Enduro tipinde R3xi Evo ya karar kıldım gibi ama hiç denemediğim bilgimin sıfır olduğu Chopper modellerini denemeden almak istemiyorum. Bana 125-250cc parça sıkıntısı olmayan ve saniyedeki ustalarla...
  3. C

Motor Tavsiye Eder Misiniz

6500TL bütçem var SS model bakıyordum ama alabildiğim her SS model çürük deniyor:pr:. Bana 6500TL bütçeli motor(cup tarzı hariç) tavsiye edebilir misiniz, bu modele bak kafanı ağrıtmaz diyebileceğiniz bir şey.:silent: Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  4. C

Yuki Spitzer mi Daelim Roadwin mi?

Yuki Spitzer 2013 model 8.5bin km de fiyati 6000TL Dealim Roadwin 2012 model 19bin km de fiyati 6.500TL Daha önce 100cg kullandım şimdi boyle bi SS e geçiş isteğim var. Sizce hangisini almalıyım bütçem 6.500TL. Not: Apaci değilim her zaman tam koruma giyinerek motora binerim. Cg kullanıcılara...
  5. C

CBR 125 ALIMI İÇİN SORU

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2010-model-kirmizi-cbr-125-443305957/detay/ Linkini attığım motoru almayı düşünüyorum. İlk motorum olacak. Düşme kazalı demiş arkadaş sordum onu kazanın nasıl olduğu bilmiyormuş. Alırken sorgulatmadın mı diye sordum hasar veya kaza...

Yeni mesajlar